JSGA ya nasıl girilir?

İçindekiler:

  1. JSGA ya nasıl girilir?
  2. Jandarma Sahil Güvenlik Akademisi mezunu ne iş yapar?
  3. Jandarma Sahil Güvenlik nerelerde görev yapar?
  4. JSGA ne kadar maaş alıyor?
  5. Subay maaşı 2020 ne kadar?
  6. Muvazzaf subay istifa edebilir mi?

JSGA ya nasıl girilir?

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı Personel Temin Sistemi'ne e-Devlet kapısı üzerinden e-devlet şifresi, mobil imza, e-imza, T.C. kimlik kartı veya internet bankacılığı seçeneklerinden birisi ile giriş yapılacaktır.

Jandarma Sahil Güvenlik Akademisi mezunu ne iş yapar?

Jandarma ve Sahil Güvenlik Meslek Yüksek Okulu (MYO), Jandarma ve Sahil Güvenlik teşkilatlarının görev ve sorumluluklarına uygun olarak, ön lisans düzeyinde bilgi ve beceriye sahip, mezuniyet sonrası meslekî gelişim programlarında belirtilen eğitim ve öğretimi izleyebilecek nitelikte muvazzaf astsubay yetiştirmek ile ...

Jandarma Sahil Güvenlik nerelerde görev yapar?

Sahil Güvenlik Komutanlığı, Türkiye Cumhuriyetinin bütün sahillerinde, iç suları olan Marmara Denizi, İstanbul ve Çanakkale boğazlarında, liman ve körfezlerinde, karasularında, Münhasır Ekonomik Bölgesi ile ulusal ve uluslararası hukuk kuralları uyarınca egemenlik ve denetimi altında bulunan deniz alanları ile ...

JSGA ne kadar maaş alıyor?

2020 yılı jandarma astsubay maaşları 6 bin 800 TL civarındadır fakat göreve bu ücret görev süresine göre değişkenlik gösterir. Göreve yeni başlayan astsubayın maaşı 5 bin 500 TL civarında belirlenirken, kıdemli astsubayların maaşları 2020 ise 7 bin TL'ye kadar yükselir.

Subay maaşı 2020 ne kadar?

Bu kapsamda subay maaşları 2020 şu şekildedir; Asteğmen maaşı 2020 6 bin 300 TL civarındadır. Teğmen maaşı 2020 6 bin 750 TL civarındadır. Üsteğmen maaşı 2020 6 bin 900 TL civarındadır.

Muvazzaf subay istifa edebilir mi?

MADDE 15. — 926 Sayılı Türk Silahlı Kuvvetleri Personel Kanununun 112 nci maddesi aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir. Madde 112. — Muvazzaf subay ve astsubaylar subay ve astsubay nasbedildik- leri tarihten itibaren fiilen 15 yıl hizmet etmedikçe istifa edemezler.