Destekleme ve Yetiştirme Kursları Ne Zaman?

İçindekiler:

  1. Destekleme ve Yetiştirme Kursları Ne Zaman?
  2. Destekleme ve Yetiştirme Kursları hangi günler?
  3. DYK yönetmeliği değişti mi?
  4. DYK Kursları Yüz Yüze mi?
  5. Yüz yüze kurs ne zaman?
  6. Özel eğitim yüz yüze eğitim ne zaman?

Destekleme ve Yetiştirme Kursları Ne Zaman?

DYK KURSLARI NE ZAMAN BAŞLAYACAK? Destekleme ve yetiştirme kursları ile takviye kurslarında yüz yüze eğitim 22 Ocakta başlayacak.

Destekleme ve Yetiştirme Kursları hangi günler?

Destekleme Ve Yetiştirme Kursları Takvimi Açıklandı

  • DYK Destekleme Ve Yetiştirme Kursları Öğrenci Başvuruları 26 Ağustos 2020 İle 30 Ağustos 2020 Tarihleri Arasında Alınacak.
  • DYK Destekleme Ve Yetiştirme Kursları Güz Dönemde 31 Ağustos 2020 Tarihinde Başlayıp, 6 Haziran 2021 Tarihinde Sona Erecek.

DYK yönetmeliği değişti mi?

DYK Kurs Yönetmeliği 2020-2021'de değişiklikler yapıldı. 2020 – 2021 Destekleme ve Yetiştirme Kursları Yönergesi Sayıştay raporlarında yer alan tespitlere uygun olarak Milli Eğitim Bakanlığı tarafından değiştirildi.

DYK Kursları Yüz Yüze mi?

DYK kursları, koronavirüs salgını sonrası kapatılmıştı. Kurslarda yapılacak olan yüz yüze eğitime ilişkin son açıklama MEB tarafından geldi. ... Yapılan açıklamada8. ve 12. sınıf öğrencileri ile mezunların yüz yüze eğitimlere başlayacağı belirtildi. MEB'e bağlı olarak çalışan bu kurslarda eğitim ücreti alınmamaktadır.

Yüz yüze kurs ne zaman?

Buna göre, resmi okullarda eğitim alan 8. ve 12. sınıf öğrencileri ve mezunlar için isteğe bağlı açılan destekleme ve yetiştirme kursları ile özel okullardaki bu sınıflara yönelik takviye kurslarında, 12. sınıf öğrenci ve mezunlarına yönelik özel öğretim kurslarında yüz yüze eğitim 22 Ocak'tan itibaren başlatılacak.

Özel eğitim yüz yüze eğitim ne zaman?

Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğüne bağlı ilkokul ve ortaokul kademesinde eğitim veren özel eğitim okulları ve özel eğitim ana sınıfları ile diğer okullar bünyesindeki özel eğitim sınıflarında da 1 Mart itibarıyla haftada 5 gün yüz yüze eğitim yapılmaya başlanacak.