Kapıda ödeme olunca parası nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. Kapıda ödeme olunca parası nasıl alınır?
  2. MNG Kargo Kapıda Ödeme kredi kartı geçerli mi?
  3. PTT Kargo da kredi kartı geçerli mi?
  4. Sürat Kargo kart geçerli mi?
  5. Kargoda 1 kilo ne kadar?

Kapıda ödeme olunca parası nasıl alınır?

Kapıda ödemeyi seçen tüketiciler, internet üzerinden herhangi bir ödeme işlemi yapmazlar. Kargo firması, ürünün bedelini kargo teslimatı sırasında şirket adına tahsil eder. Başka bir deyişle, tüketici ödemeyi kargoyu alırken kargoyu teslim eden çalışana yapar.

MNG Kargo Kapıda Ödeme kredi kartı geçerli mi?

El terminali sayesinde kapıda nakit ödemenin yanı sıra kısa bir süre içinde kredi kartı ile ödeme de kabul edilecek. Özellikle sanal alışverişlerde kredi kartı bilgisini paylaşmak istemeyen tüketiciler el terminali sayesinde satın aldıkları ürünün ücretini ve kargo tutarını kapıda ödeyebilecekler.

PTT Kargo da kredi kartı geçerli mi?

PTT zamanla gelişip değişerek artık günümüzde kargo hizmeti de vermeye başlamıştır. ... PTT kargo kapıda ödeme seçeneği ile alınan bir üründe kapıda ödeme esnasında bütün ürünlerde kredi kartı geçerli olmamaktadır. Hem ürünün hem de kargonun ücreti görevli kişilerce kapıda nakit olarak alınmaktadır.

Sürat Kargo kart geçerli mi?

Sürat Kargo'nun internetten al- sat kapıda öde hizmeti ile tüketicinin internetten seçtiği ürünü son derece hızlı ve güvenli bir şekilde ulaştırdığını belirten Değer, “Eğer müşteri ürünü almadan ödeme yapmaktan çekiniyor ise, işte o teslimat anında yani kapısında ödemesini nakit veya kredi kartı ile yapabiliyor.

Kargoda 1 kilo ne kadar?

Ağırlığı fazla olan gönderilerin ücretlendirilmesi ise şu şekildedir; 30 Kilogramdan 50 Kilograma kadar olan gönderide her 1 kg için olmak üzere ücreti 1,60 TL'dir. 50 Kilogram ve daha ağır gönderiler için her bir kilo başına a kadar olan gönderinin ücreti 1,30 TL'dir.