QR kodu cep telefonuna nasıl okutulur?

İçindekiler:

  1. QR kodu cep telefonuna nasıl okutulur?
  2. QR kodu Samsung cep telefonuna nasıl okutulur?
  3. QR kod nasıl çalışır?
  4. Huawei p20 Lite KareKod okuma nasıl yapılır?
  5. Huawei HiVision nedir?
  6. Filigran özelliği nedir?

QR kodu cep telefonuna nasıl okutulur?

Android'de QR kod nasıl taranır? Google uygulamasını açın ve alt çubuktaki 'Güncellemeler' butonuna dokunun. Ardından ekranın altındaki Google Lens ikonuna dokunun. Kameranızı QR koduna doğru tutun.

QR kodu Samsung cep telefonuna nasıl okutulur?

Adım: QR kodunu tarayın Uyumlu Android telefonunuzda veya tabletinizde yerleşik kamera uygulamasını açın. Kamerayı QR koduna doğru çevirin. Android telefonunuzda veya tabletinizde görünen banner'a dokunun. Oturum açma işlemini tamamlamak için ekrandaki talimatları uygulayın.

QR kod nasıl çalışır?

QR Code okuyucu bir yazılım vasıtasıyla bir cep telefonu rahatlıkla QR Code okuyabilir ve ilgili ürün veya servis sayfasını açabilir. Kullanımı oldukça basittir. Kameraya sahip akıllı bir cep telefonu ve barkod okumaya yardımcı bir uygulama ile bütün QR kodları okuyabilirsiniz.

Huawei p20 Lite KareKod okuma nasıl yapılır?

QR Kod ve Barkod Tarama Cihazınızın kilidini açtıktan sonra başlangıç ekranını aşağı kaydırın ve HiVision'ı açmak için simgesine dokunun. HiVision ekranında simgesine dokunun ve bilgileri almak için kare kodu veya barkodu tarama çerçevesine alın.

Huawei HiVision nedir?

Huawei Mate 20 Pro ile birlikte kullanıcılara sunulan; ancak üzerinde pek konuşulmadığı için arka planda kalan bir özellik olan Huawei HiVision, yediğiniz yemeklerin kalorisini sizle paylaşıyor. ... Böylece bir yemeğe başlamadan önce kalorisini görerek daha sağlıklı bir yaşam için önemli bir adım atmış oluyorsunuz.

Filigran özelliği nedir?

Filigranlar, belge metninin arkasında, tüm sayfalarda yer alan metin veya resimlerdir. Filigranları Sayfa Düzeni veya Tam Ekran Okuma görünümünde ya da yazdırılan bir belgede görebilirsiniz. Resim kullanıyorsanız, belge metniyle karışmaması için rengini açabilir veya kaldırabilirsiniz.