Yeldif Aşısı Nedir?

İçindekiler:

  1. Yeldif Aşısı Nedir?
  2. Yeldif hangi hayvanlarda kullanılır?
  3. Yeldif kaç günde bir kullanılır?
  4. Bvp barium Selenate nedir?
  5. Ademin nasıl uygulanır?
  6. Berovit B12 nedir?
  7. Catosal nedir?
  8. Nervit hayvan ilaç ne ise yarar?
  9. Devaljin ilaç ne işe yarar?
  10. Catasol ilaç ne ise yarar?
  11. Bakosel ne zaman kullanılır?
  12. Bakosel nasıl kullanılır?
  13. Bakosel f nedir?
  14. Spectam nedir?
  15. Fosfotonik nedir?
  16. Butafos B12 ne ise yarar?

Yeldif Aşısı Nedir?

Beyaz kas hastalığı, kas miyopatileri, besinsel kaynaklı döl verim kaybı ve büyümede gerilemenin tedavisinde kullanılır. 1 ml'de; Sodyum Selenit 1 mg, Vit E 60 mg, Vit B1 40 mg içerir. Sadece hayvan sağlığında kullanılır.

Yeldif hangi hayvanlarda kullanılır?

Yeldif ,Adamin,Fosfor,Kalsiyum, Selenyum ihtiyacını koca bir sene sağlaya bilicek mükemmel bir üründür. Koyunlarda,Keçilerde ve kuzularda,Oğlaklada selenyum yetersizlikleri sonucu oluşan tüm kılinik hastalıkların önlenmesi için kullanılır.

Yeldif kaç günde bir kullanılır?

doz ikiye bölünerek 2 gün üst üste uygulanmalıdır. '

Bvp barium Selenate nedir?

B.V.P. Barium Selenate, opak beyaz bir enjeksiyonluk çözelti olup, 1 ml'sinde 50 mg/ml selenyuma eşdeğer 177,48 mg/ml B aryum selenat ihtiva etmektedir. Selenyum, eritrosit bütünlüğünün sağlanmasında önemli görevi bulunan glutasyon peroksidaz enziminin tamamlayıcı öğesidir ve aktivasyonu için gerekli bir faktördür.

Ademin nasıl uygulanır?

Yenidoğan kuzu, oğlak ve buzağıların vitamin ve mineral ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik kullanılan tamamlayıcı bir yemdir. Plastik pompa şişeye takıldıktan sonra ters çevrilerek uygulanmalıdır. Birkaç kez boşa sıkılarak ürünün pompanın ağzına gelmesi sağlanmalıdır. Kullanmadan önce çalkalayınız.

Berovit B12 nedir?

Gıdaya bağlı sindirim yetersizlikleri, iştahsızlık, antibakteriyel tedavilerde destek ve formülündeki vitaminlerin eksikliğine bağlı hastalıkların tedavisinde kullanılır. 1 ml'de; Vit B1 5 mg, Vit B2 2 mg, Vit B6 2 mg, Vit B12 4µg, nikotinamid 20 mg, D-pantenol 10 mg bulunur.

Catosal nedir?

CANNİBALİZM hastalığının tedavisi CATASOL diye bir ilaçtır. bu ilaç sadece anne ve babaya uygulanır. KULLANILIŞI : şırınga yardımı ile kuşun ağzına hergün 1 damla damlatarak 5 gün süreyle uygulanır ve %99 başarı sağlanır. Ayrıca 1 ay içerisinde 5 günden fazla kullanılmamalıdır.

Nervit hayvan ilaç ne ise yarar?

NERVİT KOMPOZE Enjeksiyonluk Çözelti, B1 ve B6 vitaminlerinin eksikliklerinden kaynaklanan durumlarda endikedir.

Devaljin ilaç ne işe yarar?

Doğum sancıları ve özellikle doğum anında uterusun spastik halleri, prolapsuslarda, Post operatif olarak cerrahi müdahalelerden sonra gelişen ağrı ve sancıların giderilmesinde kullanılır.

Catasol ilaç ne ise yarar?

Catosal ® %10 Ketozis genellikle laktasyonun başlangıcında karşılaşılan ve özellikle yüksek süt verimli sığırlarda görülen metabolik bir bozukluktur. Enerji metabolizmasının düzenlenmek ve iştahı teşvik etmek amacıyla, ketozis tedavisinde destekleyici olarak kullanılır.

Bakosel ne zaman kullanılır?

Pika, fertilitede düşme, abortlar, iştahsızlık, gelişme geriliği, ölü veya zayıf doğum, yavrularda kas veya kemik bozukluğuna bağlı hareket bozuklukları gibi durumlarda kullanılır.

Bakosel nasıl kullanılır?

Veteriner hekim tarafından başka şekilde tavsiye edilmediği takdirde; Bakosel Kapsül ağız yolu ile kullanılır. KULLANIM ŞEKLİ VE DOZU Veteriner hekim tarafından başka şekilde tavsiye edilmediği takdirde;BakoselKapsül ağız yolu ile kullanılır. Bu bir ilaç değil, yem katkısıdır.

Bakosel f nedir?

BAKOSEL-F JEL 100 ML. - Koyun ve buzağılar için tamamlayıcı yem takviyesidir. -İçerisinde dikalsiyum fosfat, trikalsiyum fosfat, Magnezyum ve Klorür barındırır.

Spectam nedir?

Spektinomisin'e duyarlı bakterilerin neden olduğu ishal tedavisinde kullanılır. 1 ml'de; 50 mg Spektinomisin içerir.

Fosfotonik nedir?

Fosfotonik®%20 enjeksiyonluk çözelti renksiz, berrak, karakteristik kokulu çözeltidir. 1 ml'sinde 200 mg Toldimfos sodyum mevcuttur. FARMAKOLOJİK ÖZET: Toldimfos sodyum bir fosforik asit esteri olan 4-dimetilamino-2-metil-fenil-fosfinoz asidin sodyum tuzudur.

Butafos B12 ne ise yarar?

Sığır, at, koyun, keçi, kedi ve köpeklerde fosfor ve vitamin B12 (siyanokobalamin) yetersizliğinden kaynaklanan akut ve kronik metabolizma bozukluklarının korunma ve tedavisinde kullanılır.