AÖF Yaz Okulu kayıt ücreti ne kadar?

İçindekiler:

  1. AÖF Yaz Okulu kayıt ücreti ne kadar?
  2. AÖF Yaz Okulu paralı mı?
  3. AÖF Yaz Okulu sınavında kaç soru var?
  4. AÖF yaz okulu nasıl yapılacak?
  5. AÖF Yaz Okulu ödemeleri hangi banka?
  6. AÖF 2020 3 ders sınavı ne zaman?
  7. AÖF Yaz Okulu kaç ders seçilir 2021?

AÖF Yaz Okulu kayıt ücreti ne kadar?

Alınan ders sayısına göre ödenecek harç ücreti aşağıdaki gibidir: Yaz okulu 1 ders seçimi için 160 TL ödeniyor. Yaz okulu 2 ders seçimi için 175 TL ödeniyor. Yaz okulu 3 ders seçimi için 190 TL ödeniyor.

AÖF Yaz Okulu paralı mı?

Yaz okulunda 1 Ders alan öğrenci Toplam ₺160,00 öder. ... Yaz okulunda 2 Ders alan öğrenci Toplam ₺175,00 öder. Yaz okulunda 3 Ders alan öğrenci Toplam ₺190,00 öder.

AÖF Yaz Okulu sınavında kaç soru var?

Anadolu Üniversitesi tarafından yapılan açıklamaya göre; Sınavlarınızda her bir ders 30 sorudan oluşacak ve her bir dersi cevaplamanız için süreniz 40 dakika olacaktır. Sınav başladığında ekranda yalnızca bir soru görünecektir. Soruyu cevaplandırarak ya da boş bırakarak bir sonraki soruya ilerleyebileceksiniz.

AÖF yaz okulu nasıl yapılacak?

AÖF YAZ OKULU KAYITLARI NASIL YAPILIR? AÖF yaz okuluna kayıt yaptırmak isteyen öğrenciler, belirtilen başvuru tarihleri aralığında 'https://aof.anadolu.edu.tr/kayit' adresi üzerinden kayıtlarını gerçekleştirebilecek. Öğrenciler yaz okulunda en fazla beş ders alabilecek.

AÖF Yaz Okulu ödemeleri hangi banka?

Ders seçimi işlemini yapan öğrenciler 2019-2020 Öğretim Yılı Yaz Okulu Öğretim Gideri ödemelerini yukarıda belirtilen tarihler arasında; Kredi Kartı/Banka Kartıyla, Ziraat Bankası ATM'lerinden (kartlı veya kartsız), Mobil Bankacılık veya İnternet Bankacılığından gerçekleştirebilir.

AÖF 2020 3 ders sınavı ne zaman?

“Yaz Okulu” başvuru takvimi Üniversitemiz web sitesi üzerinden duyurulacaktır. AÖF ÜÇ DERS SINAVI NE ZAMAN? “Üç Ders Sınavı” internet tabanlı ortamlarda 22-26 Temmuz 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

AÖF Yaz Okulu kaç ders seçilir 2021?

AÖF Yaz Okulu Kayıt İşlemleri Kaydını yapacak olan öğrenciler yaz okulu kapsamında en çok 5 ders seçebilmektedirler. Bu derslerin seçimi aşağıdaki kısımda yer alan intenet adresi üzerinden gerçekleştirilebilmektedir. Ders seçimleri kayıt ödemelerinden önce yapılmalıdır.