Kurumuş zift lekesi arabadan nasıl çıkar?

İçindekiler:

  1. Kurumuş zift lekesi arabadan nasıl çıkar?
  2. Ayakkabı zift lekesi nasıl çıkar?
  3. Fayanstan zift lekesi nasıl çıkar?
  4. Ardıç katranı kremi nasıl kullanılır?
  5. Ardıç katranı sabunu nasıl kullanılmalı?

Kurumuş zift lekesi arabadan nasıl çıkar?

Yumuşak ve temiz bir bezin üstüne gaz yağı ya da mazot dökün. Bu bez ile fazla baskı yapmadan yavaş bir şekilde lekeli kısmı silin. Mazot ve gaz yağını fazla bastırdığınız zaman arabanın boyasına zarar verebilirsiniz. Bundan dolayı baskı yapmadan silmek bu süreçte oldukça önemlidir.

Ayakkabı zift lekesi nasıl çıkar?

Ayakkabınızın üzerinde uyguladığınız sirke ve ayçiçek yağı karışımını o gece hiçbir müdahale yapmadan lekenin üzerinde bekletin ve ertesi gün ayakkabınızı silin ya da uygun yıkama koşullarında çamaşır makinesinde yıkayın. Lekenin çıkmış olduğunu görürsünüz.

Fayanstan zift lekesi nasıl çıkar?

1 çay bardağının çeyreği doğal yağ ile 1 çay bardağının çeyreği sirke karıştırılır. Ardından temiz bir bez ya da bir tutam pamuk karışıma batırılır ve lekenin üzerine uygulanır.

Ardıç katranı kremi nasıl kullanılır?

Katran kremi son derecede etkili bir kremdir. Sorunlu bölgeye masaj yaparak kullanılması önerilir. Günde 2 kez sorunlu bölgeye sürerek kullanabilirsiniz. Ancak katran kremini sürmeden önce sorunlu bölge temiz olmalıdır.

Ardıç katranı sabunu nasıl kullanılmalı?

Ardıç Katranı Sabunu Nasıl Kullanılır? Katranlı sabunu ilk önce suyun altına tutup ıslatın ardından cildinize ve ya saçınıza ovalayarak sürün. 2-3 dakika ovalamaya devam edin ve ardından su ile durulayınız. Özellikle sabunun köpüğünden yüzünüze, maske şeklinde de uygulayabilirsiniz.