Tercih ödemesi nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Tercih ödemesi nasıl yapılır?
  2. 2020 KPSS tercih ücreti hangi bankaya yatırılacak?
  3. KPSS tercih parası hangi Atm'den nasıl yatırılır?
  4. KPSS paralarını hangi banka alıyor?
  5. KPSS ücret ödeme nasıl yapılır?

Tercih ödemesi nasıl yapılır?

Adaylar tercih ücretini ÖSYM üzerinden veya Bankalara yapmaları gereklidir. ÖSYM'nin internet sayfasında e-İŞLEMLER'de yer alan “ÖDEMELER” alanından kredi kartı/banka kartı ile yerleştirme ücretini (20,00 TL) yatıracaklardır.

2020 KPSS tercih ücreti hangi bankaya yatırılacak?

Halkbank ATM, internet bankacılığı ve şubeler ING Bank'ın tüm şubeleri ve internet bankacılığı (KKTC'den başvuracak adaylar hariç) Vakıf Katılım Bankası'nın tüm şubeleri ve ATM (KKTC'den başvuracak adaylar hariç) Ziraat Bankası sadece internet bankacılığı ve mobil bankacılık (Şubelerden ve ATM'den ücret yatırılmaz.)

KPSS tercih parası hangi Atm'den nasıl yatırılır?

KPSS başvuru ücretini atm'den yatırmak isteyenler için en fazla bulunabilen ve ÖSYM ile anlaşması olan atm olan Akbank atmleri üzerinden ücret yatırmayı anlatacağız.

KPSS paralarını hangi banka alıyor?

Ziraat Bankası sadece internet bankacılığı ve mobil bankacılık (Şubelerden ve ATM'den ücret yatırılmaz.) Sınav ücreti, ÖSYM'nin internet sayfasında e-İŞLEMLER'de yer alan “ÖDEMELER” alanından kredi kartı/banka kartı ile de yatırılabilecektir.

KPSS ücret ödeme nasıl yapılır?

Banka şubesinden ödeme yapacak adaylar, Bankaların çalışma saatlerini göz önünde bulundurmalıdır. Yurt dışından sınava başvuran adaylar, sınav ücretini ÖSYM'nin internet sayfasında eİŞLEMLER'de yer alan “ÖDEMELER” alanından kredi kartı/banka kartı ile TL olarak yatıracaklardır. alınır.