Genizsil ne demek?

İçindekiler:

  1. Genizsil ne demek?
  2. Karınca yuvası nedir bulmaca?
  3. Bulmacada özdeyiş ne demek?
  4. Eski dilde bulmaca nedir?
  5. Bulmacada orta ne demek?
  6. Kader ne demek bulmaca?
  7. Aklama belgesi ne demek bulmaca?
  8. Aklama belgesi ne demek?

Genizsil ne demek?

Genizsil tanımı, anlamı Geniz : Ağız ve burun boşluğunun arka bölümü. Genizsilleşme : Dudak ünsüzünün geniz ünsüzüne dönmesi. Türkçede ve Türk lehçelerinde b sesinin m sesine dönmesi gibi. Geniz ünsüzlerinin benzeştirme yolu ile yakınındaki ünsüzleri kendi boğumlanma noktasına çekmesi olayı.

Karınca yuvası nedir bulmaca?

Cevap : Bulmacada 'Karınca Yuvası' nedir sorusunun cevabı: Kare ve çengel bulmacada sorulan 'Karınca Yuvası' sorusunun yanıtı 4 harflidir ve cevaba ise KÖRE yazabilirsiniz.

Bulmacada özdeyiş ne demek?

Bulmacada.net sitemizde tüm resimli çengel bulmaca, kare bulmaca ve diğer bulmaca sorularını bulabilir ve arama bölümünden cevaplarına ulaşabilirsiniz. ... Cevap = Bulmacada Özdeyiş nedir sorusuna verilecek cevap olarak VECİZE - AFORİZMA - ÜLGER yazabilirsiniz.

Eski dilde bulmaca nedir?

Eski dilde bilmeceler bulmaca anlamı, Bulmacada.net sitemizde tüm resimli çengel bulmaca, kare bulmaca ve diğer bulmaca sorularını bulabilir ve arama bölümünden cevaplarına ulaşabilirsiniz. Cevap = Bulmacada Eski dilde bilmeceler nedir sorusuna verilecek cevap olarak ELGAZ yazabilirsiniz.

Bulmacada orta ne demek?

Bulmacada 'Orta' nedir sorusunun cevabı: Kare ve çengel bulmacada sorulan 'Orta' sorusunun yanıtı 5 harflidir ve cevaba ise vasat yazabilirsiniz.

Kader ne demek bulmaca?

Cevap : Bulmacada 'Kader bulmaca' sorusunun cevabı olan 'TAKDİR - ALINYAZISI - YAZGI - FATALİTE - FURNOBA' kelimesinin sözlükte eş anlamı nedir: TAKDİR kelimesinin Eş Anlamlıları: Takdirname (10 harfli)

Aklama belgesi ne demek bulmaca?

Cevap ne = Bulmacada Hukukta aklama belgesi nedir sorusuna verilecek cevap olarak İBRANAME yazabilirsiniz.

Aklama belgesi ne demek?

a. huk. Alacak verecek kalmadığını gösteren belge, ibraname.