SAT Narayan WAHE guru ne demek?

İçindekiler:

  1. SAT Narayan WAHE guru ne demek?
  2. Guru Dev NAMO ne demek?
  3. WAHE Guru WAHE JIO ne demek?
  4. AAD Guray Nameh ne demek?
  5. Sat kar tar ne demek?
  6. Brand mantra ne demek?

SAT Narayan WAHE guru ne demek?

Sat NarayanSat, Gerçek anlamına gelir. Narayan Arındıran ve Hayatta Daha Saf şekilde Dahil Olmamızı Sağlayan demektir. Wahe Guru - Sözün Ötesindeki Bilgelik anlamına gelir. O bilgeliği selamladığımız, o bilgelikle bağlandığımız titreşimdir.

Guru Dev NAMO ne demek?

Bütün Kundalini Yoga dersleri özel bir mantrayi 3 kere söyleyerek baslar ONG NAMO GURU DEV NAMO anlami, “Içimdeki Kutsal ve sonsuz yaradani selamliyorum”. Bu mantra ile baslamak zihni derse hazirlar ve sakinlestirir.

WAHE Guru WAHE JIO ne demek?

Wahe Guru Wahe Jio: Tanrı'nın Ruhu kutsama deneyimi tanımların ötesine uzanan yüceliktedir. Bu bir vecd mantrasıdır. Tüm kalbinle bu mantrayı seslendirdiğin takdirde Tanrı'ya ait olan söze dökülemez bir kendinden geçme ve coşku hali deneyimlenir.

AAD Guray Nameh ne demek?

AAD GURAY NAMEH (Evrensel Bilgelik'in önünde eğiliyorum) derken ellerinizi, bedeninize 60 derece olacak şekilde ileriye doğru uzatın. JUGAAD GURAY NAMEH (Çağlar Boyunca Hüküm Süren Bilgelik'in önünde eğiliyorum) derken ellerinizi yeniden kalp merkezinizin önüne getirin.

Sat kar tar ne demek?

Sat Kartar, Kundalini Yoga öğretisinin ilk ışık taşıyıcısı Guru Nanak'ın karşı karşıya kaldığı durumlara verdiği yanıtlarda sıklıkla başvurduğu bir mantra. Mantradaki Sat, Ruhun Gerçek Sesi'ni temsil ederken (Gerçeğin ya da Varoluşun Özü), Kartar, Gerçekleştiren, Hayat Veren anlamı taşır.

Brand mantra ne demek?

Marka mantrası olarak da bilinen marka özü, markanın temsil ettiği şeyin veya yansıtmak istediği görüntünün çekirdeğini ifade eden kısa bir ifadedir.