Uçak Bileti hizmet bedeli ne kadar?

İçindekiler:

  1. Uçak Bileti hizmet bedeli ne kadar?
  2. Uçak servisleri ücretli mi?
  3. Pegasus Check in bedeli nedir?
  4. Pegasus Check-in işlemleri kaç saat önce yapılır?
  5. Online check-in sonrasında havalimanında yapmanız gerekenler nelerdir?

Uçak Bileti hizmet bedeli ne kadar?

Uçak Bileti hizmet Bedeli, bilet alım sırasında, bilet alınan havayolu veya firmanın hizmetine karşılık tahsil edilen ücrettir. Yolculara 7 gün 24 saat boyunca verilen kesintisiz hizmetin devamı için alınır. İptal edilen biletlerde hizmet bedeli iadesi yapılmaz.

Uçak servisleri ücretli mi?

Bilet servis bedeli, rezervasyonun yapıldığı an verilen hizmeti karşılayan bir giderdir. Yani firma kaynaklı bir iptal söz konusu olmadığı sürece bu ücretin karşılığında hizmetin verildiği kabul edilir.

Pegasus Check in bedeli nedir?

Satın alınacak tüm biletlerden, biletleme esnasında Rezervasyon (PNR) Numarasındaki her bir yolcu ve her bir uçuş segmenti için yapılacak seyahatlerde iç hatlarda 15 TRY, KKTC uçuşlarında KKTC varışlı uçuşlar için 2 ABD Doları ve KKTC kalkışlı uçuşlar için 2 Avro, dış hatlarda 10 USD (veya karşılığı mahalli para birimi ...

Pegasus Check-in işlemleri kaç saat önce yapılır?

Uçuşlarınızda sorun yaşamamanız için kalkış saatinden en az 2 saat önce havalimanında olmanız gerekmektedir. Pegasus'da check-in işlemleri iç hatlarda 45, KKTC ve dış hatlarda tarifeli kalkış saatine en geç 60 dakika kala sona erer.

Online check-in sonrasında havalimanında yapmanız gerekenler nelerdir?

Check-in işlemini internetten yapan yolcuların; bagajları varsa, havalimanında bagajlarını teslim ettikten sonra güvenlik noktasından uçuş kapısına geçiş yapmaları gerekiyor. Bagajı olmayan yolcular ise uçuş kartlarını yanlarında hazır bulundurmak şartı ile güvenlik noktasından geçerek uçuş kapısına ulaşabilirler.