Galvanik akım cilt bakımı nedir?

İçindekiler:

  1. Galvanik akım cilt bakımı nedir?
  2. Hydrafacial hangi ciltlere yapılır?
  3. Hydrafacial neye iyi gelir?
  4. Hydrafacial sonrası nelere dikkat edilmeli?
  5. Hydrafacial ücreti ne kadar?
  6. Hydrafacial zararı var mı?

Galvanik akım cilt bakımı nedir?

Galvanik akım her cilt tipine uygulanabilir. Cildin toksinlerinden arındırılıp canlandırılmasına, gençleştirilmesine, dirilik ve sağlıklı görünüm kazanmasına yardımcı oluyor. Galvanik akım ciltteki yaşlanma belirtilerini durdurarak etkili oluyor. Galvanik akım uygulanmasından sonra ciltte gerginlik artar.

Hydrafacial hangi ciltlere yapılır?

En hassas cilt tipinden, çok yağlı cilt tipine, yılın her günü güvenle uygulanabilir. Her yaştan kadın ve erkeklere güvenle uygulanan hydrafacial işlemi, ilk seansta gözle görülür bir fark yaratır. Tedavi amaçlı uygulamalarda, birer haftalık aralıklarla 4 ile 6 seanslık bir kür uygulanır.

Hydrafacial neye iyi gelir?

Derinlemesine temizler, cildi korur Bu destek uygulamaları ile cildin daha canlı, aydınlık ve genç görünmesi sağlanır. Hydrafacial, cilt temizleme, soyma, yenileme, nemlendirme, antioksidan koruma, akne tedavisi gibi işlemlerinin kombine edildiği etkili bir sistemdir.

Hydrafacial sonrası nelere dikkat edilmeli?

Uygulama sonrası kişi hemen günlük hayatına geri dönebilir, yapması gereken özel bir şey bulunmaz, hatta makyaj dahi yapabilir. Dikkat edilmesi gereken birşey olarak, uygulaması sonrası birkaç gün kadar güneş koruyucu kullanılması söylenebilir.

Hydrafacial ücreti ne kadar?

İstanbul Nişantaşı'ndaki merkezimizde sunmuş olduğumuz hydrafacial fiyatları paket veya tekli alımlara göre seans başına 450 TL ile 600 TL arasında değişebiliyor. Bu noktada belirtmekte fayda vardır ki hydrafacial fiyat aralıkları, işlem sırasında kullanılacak olan tedavi solüsyonlarına göre farklılık gösterebiliyor.

Hydrafacial zararı var mı?

Hydrafacial cilde nem vermekte son derece başarılı bir cilt bakım sistemidir. Bakımın en önemli özelliği markaya patentli bir taşıyıcı teknoloji sayesinde nemlendirici ajanların, anti-aging maddelerin cildin alt katmanlarına kadar iletilmesidir. Hydrafacial cilt bakım sisteminin herhangi bir yan etkisi, zararı yoktur.