Günü birlik nereye gidilir?

İçindekiler:

  1. Günü birlik nereye gidilir?
  2. Hafta sonu istanbul yasak var mı?
  3. Cumartesi Pazar yasak var mı?
  4. Cumartesi markete gitmek serbest mi?
  5. Kısıtlamada markete gidilir mi?
  6. Sokağa çıkma yasağında işe arabayla gidilir mi?
  7. Sokağa çıkma yasağında markete gidebilir mi?
  8. Özel araçla seyahatte HES kodu gerekli mi?
  9. 65 yaş şehirler arası yolculuk yapabilir mi?
  10. Özel araçla il dışına çıkmak yasak mı?
  11. Istanbul dışına çıkmak yasak mı?

Günü birlik nereye gidilir?

İstanbul Çevresinde Günübirlik Gidilecek Yerler

  • ABANT GÖLÜ VE TABİAT PARKI.
  • ESKİŞEHİR SAZOVA PARKI.
  • BURSA GÖLYAZI KÖYÜ
  • EDİRNE'DE TARİH VE DOĞA İÇ İÇE.
  • TEKİRDAĞ UÇMAKDERE.
  • DİPSİZ GÖL.
  • İSTANBULDERE ALABALIK EVİ
  • MAJA KIRKPINAR, SAPANCA.

Hafta sonu istanbul yasak var mı?

Düşük ve orta risk grubunda yer alan illerde hafta sonu sokağa çıkma yasağı, hafta içinde olduğu gibi 00 saatleri arasında uygulanacak. Hafta sonu sokağa çıkma yasağı İstanbul, Ankara ve İzmir'in yanı sıra yüksek riskli kategoride yer alan diğer 55 ilde daha uygulanacak.

Cumartesi Pazar yasak var mı?

1.

Cumartesi markete gitmek serbest mi?

Hafta sonu yasağı uygulama biçimine göre Cumartesi ve/veya Pazar günü market, bakkal, manav, kasap, kuruyemişçiler 00 saatleri arasında açık olacak. ... Yasak süresince gerekli ihtiyaçlarını henüz karşılamamış olanlar marketlerin ne zamana kadar açık olduğunu, marketlerin saat kaçta açılacağını araştırıyor.

Kısıtlamada markete gidilir mi?

* Market, bakkal, manav, kasap ve kuruyemişçiler Cumartesi ve Pazar günleri 00 saatleri arasında açık olacaktır. ... * Vatandaşlarımız sokağa çıkma kısıtlaması uygulanan günlerde, ikametlerine en yakın market, bakkal, manav, kasap, kuruyemişçi ve fırın ya da ekmek satış bayine yürüyerek gidip gelebileceklerdir.

Sokağa çıkma yasağında işe arabayla gidilir mi?

İçişleri Bakanlığı'nın 81 ile gönderdiği sokağa çıkma kısıtlamasına ilişkin genelgede, zorunlu hallerde seyahat izin belgesi ile geçişlerin sağlanacağı bildirildi. ... Vatandaşlar sokağa çıkma yasağında Seyahat İzin Kurullarından izin almak kaydıyla özel araçlarıyla seyahat edebileceklerdir.

Sokağa çıkma yasağında markete gidebilir mi?

Sokağa çıkma yasağının tüm günü kapsadığı cumartesi-pazar günleri market, bakkal, manav, kasap ve kuruyemişçiler 00 saatleri arasında faaliyet gösterebilecek, vatandaşlarımız (65 yaş ve üzeri ile 20 yaş altında bulunanlar hariç) zorunlu ihtiyaçlarının karşılanması ile sınırlı olmak ve araç kullanmamak şartıyla ...

Özel araçla seyahatte HES kodu gerekli mi?

Özel araçla yapılacak seyahatler için HES kodu uygulaması bulunmamaktadır. Özel aracınızla seyahat edecekseniz, hes kodu olmadan da seyahat edebilirsiniz.

65 yaş şehirler arası yolculuk yapabilir mi?

Düşük ve orta riskli illerde 65 yaş ve üzeri ile 20 yaş altındakilerin sokağa çıkma kısıtlaması kaldırılacak. Yüksek ve çok yüksek riskli illerde 65 yaş ve üzerindekiler 00 arasında, 20 yaş altındakiler 00 arasında sokağa çıkabilecek.

Özel araçla il dışına çıkmak yasak mı?

ÖZEL ARAÇLA ŞEHİRLER ARASI YOLCULUK YASAK MI? ... Sokağa çıkma kısıtlaması uygulanan süre ve günlerin dışında kalan (sokağa çıkma ile ilgili herhangi bir kısıtlama bulunmayan) zaman aralıkları içerisinde kalmak kaydıyla özel araçlarla şehirlerarası seyahat yapılabilecektir.

Istanbul dışına çıkmak yasak mı?

İçişleri Bakanlığı genelgesine göre sokağa çıkma kısıtlaması uygulanan hafta içi ve hafta sonlarında zorunlu haller dışında, vatandaşların toplu ulaşım vasıtaları dışında şehirlerarası seyahatlerine izin verilmeyecek. Özel araç ile şehirler arası seyahatler, hafta içinde 00 saatleri arasında serbest olacak.