Mor elbisenin üstüne hangi renk şal gider?

İçindekiler:

  1. Mor elbisenin üstüne hangi renk şal gider?
  2. Lila elbisenin üzerine hangi renk şal gider?
  3. Mor elbisenin altına ne renk ayakkabı olur?
  4. Mürdüm rengi elbisenin altına ne renk ayakkabı giyilir?
  5. Mürdüm rengine hangi renk eşarp gider?
  6. Sarı elbiseye hangi renk far?
  7. Sarı elbiseye ne renk oje sürülür?

Mor elbisenin üstüne hangi renk şal gider?

Mor abiye elbise üzerine şal olarak en çok tercih renk altın renk tonları, siyah ve pudradır. Mor elbise ile asla önermeyeceğimiz şal rengi ise kırmızıdır.

Lila elbisenin üzerine hangi renk şal gider?

Lila elbise üstüne krem, mor, pudra, vizon rengi, somon rengi beyaz şal kullanabilirsiniz. Lila elbiseye şal kombini yapılırken ayakkabı ile şal uyumlu olabileceği gibi farklı renklerde de olabilir. Mesela; lila elbise, krem ayakkabı, krem şal ile mürdüm rengi şal kullanılabilir.

Mor elbisenin altına ne renk ayakkabı olur?

Mor elbise ile giyilmesi için ten rengi ayakkabı çok hoş durur. Bu renkteki ayakkabılarla kıyafet daha çok vurgulanır ve benzersiz olur. Onu siyah veya ayakkabılarla aynı ten renginde bir el çantasıyla tamamlayabilirsin.

Mürdüm rengi elbisenin altına ne renk ayakkabı giyilir?

Mürdüm rengi elbisenin altına en çok kullanılan ayakkabı rengi siyah olarak karşımıza çıkmaktadır. Çanta rengini daha önceden belirlediyseniz yönde seçebilirsiniz ayakkabıyı da o yönde seçebilirsiniz.

Mürdüm rengine hangi renk eşarp gider?

Pudra: mürdüm ile kullanıldığında en hoş kombinleri ortaya çıkaran ilk rengimiz. Mürdüm bir etek veya pantolon üzerine pudra rengi gömlek veya tek parça mürdüm elbise üzerine pudra eşarp tercihi başarılı bir seçim olacaktır.

Sarı elbiseye hangi renk far?

Altın tonları, kahverengiler ve şeftali tonları sarı ile uyum sağlar. Ayrıca dumanlı bir göz makyajı risksiz bir tercih olacaktır. Göz renginize bağlı olarak göz farı tercihinizi yapabilirsiniz. Eğer koyu renk gözlere sahipseniz parıldayan bir altın veya kontrast bir leylak kullanabilirsiniz.

Sarı elbiseye ne renk oje sürülür?

Sarı elbisenizle sihirli bir görünüm elde etmek istiyorsanız siyah oje tercih edebilirsiniz. Klasik görünümün dışına çıkmak ise mor, turuncu, turkuaz ve yeşil tonlarda oje sürebilirsiniz. Altın rengi oje de bir diğer alternatifiniz olabilir. Siyah Elbiseye Hangi Renk Oje Sürülür?