iCloud 50 GB ne kadar?

İçindekiler:

  1. iCloud 50 GB ne kadar?
  2. iPhone 50 GB satın alma ne kadar?
  3. iCloud un ücreti ne kadar?
  4. Google fotoğraflar mı iCloud mu?
  5. iCloud Drive nasıl açılır?
  6. iCloud WhatsApp yedekler mi?
  7. iCloud Whatsapp yedeği nerede?
  8. iCloud da mesajları nasıl görürüm?
  9. iPhone'da yedeklenen Mesajlar nerede?
  10. iPhone kaydedilen mesajlar nerede?
  11. WhatsApp geçmiş yazışmalar nasıl bulunur?
  12. WhatsApp geçmişine nasıl ulaşılır?
  13. WhatsApp konuşmalarını iPhone'dan Android'e nasıl aktarırsınız?

iCloud 50 GB ne kadar?

50 GB: 2,90 S/. 200 GB: 9,90 S/.

iPhone 50 GB satın alma ne kadar?

iCloud saklama alanınızın tamamını kullanırsanız ayda $0,99 karşılığında 50 GB'den başlayan seçeneklerle daha fazla saklama alanı satın alabilirsiniz. 200 GB veya 2 TB'lik planı seçerseniz iCloud saklama alanınızı ailenizle paylaşabilirsiniz.

iCloud un ücreti ne kadar?

26 şubat tarihinden itibaren elektronik hizmetlere gelen yeni vergi sebebiyle aylık icloud saklama alanı planınızın fiyatı değişecek. ayda 7,99 tl olan 200 gb planınızın fiyatı artarak 11,99 tl olacak.

Google fotoğraflar mı iCloud mu?

iCloud hizmeti, önceden kurulu olarak geldiği iPhone, Mac ve iPad gibi Apple cihazlarıyla sınırlıdır. Neyse ki, Web üzerinden iCloud Fotoğrafları çok. Google Fotoğraflar, iOS ve Android'de kullanılabilir.

iCloud Drive nasıl açılır?

iCloud drive uygulamasına girebilmek için önce onu bilgisayara indirmek gerekmektedir. Bilgisayarda bunu indirdikten sonra tüm aygıtlarınızda icloudu ayarlayıp hazırlayın. Aplle kimliğiniz var ise bununla yok ise yeni oluşturarak iclouda giriş yapın.

iCloud WhatsApp yedekler mi?

WhatsApp sohbet geçmişinizi iCloud ile yedekleyebilir ve geri yükleyebilirsiniz. Not: WhatsApp sohbet geçmişiniz sunucularımızda saklanmamaktadır. Yedeklediğiniz medya ve mesajlar, iCloud'da bulundukları sırada WhatsApp uçtan uca şifreleme özelliğiyle korunmaz.

iCloud Whatsapp yedeği nerede?

Sohbet geçmişinizi iCloud yedeklemesinden geri yükleme WhatsApp > Ayarlar > Sohbetler > Sohbet Yedeği'ne giderek bir iCloud yedeklemeniz olduğunu doğrulayın.

iCloud da mesajları nasıl görürüm?

iCloud, yeni bir aygıt ayarladığınızda bile mesaj geçmişinizin tamamını tüm aygıtlarınızda güncel ve erişilebilir durumda tutar....iPhone, iPad veya iPod touch'ınızda

  1. Ayarlar'a gidin.
  2. [Adınız] öğesine dokunun.
  3. iCloud'a dokunun.
  4. Mesajlar'ı etkinleştirin.

iPhone'da yedeklenen Mesajlar nerede?

iCloud'da saklanan yedeklemeleri bulma ve yönetme iOS 11 veya sonraki sürümlerde ve iPadOS'te Ayarlar > [adınız] > iCloud > Saklama Alanını Yönet > Yedeklemeler'e gidin. iOS 10.

iPhone kaydedilen mesajlar nerede?

Ayarlar > [adınız] > iCloud bölümüne gidin, sonra Mesajlar'ı açın (zaten açık değilse). iPhone'unuzda gönderip aldığınız tüm mesajlar iCloud'a kaydedilir. Ayrıca, iCloud'daki Mesajlar'ın açık olduğu yeni bir aygıtta aynı Apple kimliği ile giriş yaptığınızda tüm yazışmalarınız da bu aygıtta otomatik olarak gözükür.

WhatsApp geçmiş yazışmalar nasıl bulunur?

Bunun için WhatsApp Ayarları > Sohbet Ayarları > Sohbet Yedeği'ne gidip ve “Şimdi Yedekle”yi seçerek sohbetlerinizin yedeğini alabilirsiniz. Ayrıca, yine Sobet Yedeği ekranında “Otomatik Yedekleme” özelliği ile sohbetlerinizin bellirli aralıklarla otomatik olarak yedeklenmesini sağlayabilirsiniz.

WhatsApp geçmişine nasıl ulaşılır?

WhatsApp sohbet geçmişi geri yükleme (Android):

  1. Dosya yöneticinizi açın,
  2. Burada sdcard/WhatsApp/Databases klasörünü bulun,
  3. Eğer klasörü bulamazsanız, dahili depolama bölümünde WhatsApp/Databases olarak arayın,
  4. Karşınıza çıkan yedek dosyalardan hangisini geri yüklemek istediğinizi seçin,

WhatsApp konuşmalarını iPhone'dan Android'e nasıl aktarırsınız?

iPhone'dan Whatsapp uygulamasına girin ve hesabınızı açın. Ardından sırasıyla; Ayarlar, sohbetler ve sohbet yedekleme'yi seçin. Halihazırdaki sohbetleriniz için yedekleme yapmak için Şimdi Yedekle seçeneğini seçin. Whatsapp'ı Android telefonunuza yükleyin ve kurun.