Kaç yaş üstü uçak bileti alınır?

İçindekiler:

  1. Kaç yaş üstü uçak bileti alınır?
  2. 3 yaşındaki çocuğa uçak bileti alınır mı?
  3. Pegasus çocuklar kaç yaşına kadar ücretsiz?
  4. Pegasus tekerlekli sandalye ücretli mi?
  5. Askere uçak bileti indirimi var mı?
  6. THY öğrenci bileti nasıl alınır?
  7. Türk Hava Yolları bagaj hakkı ne kadar?
  8. Pegasus yurtdışı bagaj hakkı kaç kilo?

Kaç yaş üstü uçak bileti alınır?

Çocuk yolcular, 3 ila 13 yaş aralığındaki yolculara denmektedir. 3 yaş altı yolcular, bebek yolcu olarak sayılmakta ve farklı şartlara tabi tutulmaktadır. Uçak yolculuğu yapan çocuklar ikiye ayrılırlar: Refakatli çocuk yolcular ve refakatsiz çocuk yolcular.

3 yaşındaki çocuğa uçak bileti alınır mı?

- 3 yaşına girmemiş yani 0-24 aylık olan çocuklar, bebek yolcu olarak kabul ediliyor. Yenidoğanlar 48 saatten önce doktor raporu olsa dahi uçuşa alınmıyor. Bebeklerin en az 7 günlük olması ve seyahat etmesinde bir engel bulunmadığına dair doktor raporunun ibraz edilmesi gerekiyor.

Pegasus çocuklar kaç yaşına kadar ücretsiz?

-Refakat için kabin memuru verilmez. 3 yaşından gün almış (24 ay ve sonrası) -7 yaş aralığındaki çocuk misafirler için kurallar şöyledir: -Yalnız başlarına seyahat edemezler. -18 yaşından gün almış ebeveyn / yetkili kişi ile seyahat edebilir.

Pegasus tekerlekli sandalye ücretli mi?

Rezervasyon ya da check-in sırasında yapacağınız doğru bilgilendirme uçağa transferiniz sırasında ile yaşanabilecek gecikmeleri ve aksaklıkları engelleyecektir. ... Misafir beraberinde getirilen aküsüz ve katlanabilir tekerlekli sandalyeler uçak altında ve ücretsiz taşınır ;serbest bagaj hakkına dahil edilmezler.

Askere uçak bileti indirimi var mı?

Askerlik görevinizi er ve erbaş olarak yerine getiriyorsanız iç hat seferlerde biletinizin ücret sınıfına bağlı olarak %15 oranında indirimli bilet alabilirsiniz. Bu indirimi sadece Türk Hava Yolları'nın tek başına işlettiği hatlarda alabileceğinizi ve promosyon biletlerde indirim kazanamayacağınızı hatırlatalım.

THY öğrenci bileti nasıl alınır?

Öğrencilik durumu onaylanmış kişiler Türk Hava Yolları internet sitesi, mobil uygulaması ve satış ofislerinden bilet alabilir. Online kanallardan alınacak bilet için Miles&Smiles üyelik girişi yapılmalı ve bilet seçimi yapılacak esnada yolcu tipi “öğrenci” olarak seçilerek işleme başlanmalıdır.

Türk Hava Yolları bagaj hakkı ne kadar?

Yurtdışı uçuşlarda Business Class'ta bagaj hakkı 30 kilogram iken Economy Class yolcu bagaj hakkı 20 kilogramdır. Bebek yolcuların ücretsiz bagaj hakkı ise tüm uçuşlarda ve sınıflarda standart olarak 10 kilogramdır. Dış hat seferlerinde 10 kilograma ek 1 adet katlanabilir puset bagaj hakkına ücretsiz dâhil edilebilir.

Pegasus yurtdışı bagaj hakkı kaç kilo?

Yurt içi uçuşlarda 15 kg, yurt dışı uçuşlarda 20 kg bagaj ile ücretsiz taşıyabilirsin.