Sönmüş yanardağ ne denir bulmaca?

İçindekiler:

  1. Sönmüş yanardağ ne denir bulmaca?
  2. Bulmacada elektronik posta ne demek?
  3. Bekletme süresi ne demek?
  4. Aristokrasi ne demek bulmaca?
  5. Aristokrasi kavramı nedir?
  6. Samanyolu diğer adı nedir bulmaca?
  7. Bir yapının iç duvar kaplaması nedir?
  8. Bulmacada lokal ne demek?

Sönmüş yanardağ ne denir bulmaca?

Bulmacada.net sitemizde tüm resimli çengel bulmaca, kare bulmaca ve diğer bulmaca sorularını bulabilir ve arama bölümünden cevaplarına ulaşabilirsiniz. Cevap ne = Bulmacada Sönmüş yanardağ nedir sorusuna verilecek cevap olarak VOLKAN yazabilirsiniz.

Bulmacada elektronik posta ne demek?

Cevap : Bulmacada 'Elektronik Posta' nedir sorusunun cevabı: Kare ve çengel bulmacada sorulan 'Elektronik Posta' sorusunun yanıtı 3 harflidir ve cevaba ise RFC yazabilirsiniz.

Bekletme süresi ne demek?

a. Vapur, uçak vb.nde önceden ödeme yapmadan belli bir tarih için yer ayırtma, opsiyon.

Aristokrasi ne demek bulmaca?

Cevap : Bir ülkeyi yöneten soylular topluluğu ise onlara aristokrat denir. Bu yönetim biçimine ise aristokrasi adı verilir.

Aristokrasi kavramı nedir?

Aristokrasi ya da soylu erki, iktidarın imtiyazlı ve genellikle soya bağlı bir toplum sınıfının elinde bulunduğu siyasi hükûmet şeklidir. Ekonomik, toplumsal ve siyasi gücün soylular sınıfının elinde bulunduğu tarihi yönetim biçimidir.

Samanyolu diğer adı nedir bulmaca?

Cevap : Bulmacada 'Samanyolu bulmaca' sorusunun cevabı olan 'KEHKEŞAN - MECERRE - AKLIK' kelimesinin sözlükte eş anlamı nedir: KEHKEŞAN kelimesinin Eş Anlamlıları: Samanyolu (9 harfli)

Bir yapının iç duvar kaplaması nedir?

Yapının iç duvar kaplaması bulmaca anlamı Cevap ne = Bulmacada Yapının iç duvar kaplaması nedir sorusuna verilecek cevap olarak LAMBRİ yazabilirsiniz.

Bulmacada lokal ne demek?

Lokal Bulmacada = Bir dernek ya da kuruluşun üyelerinin buluşmaları için ayrılmış yer nedir sorusunun bulmacadaki cevabıdır. Lokal Bulmacada = Belli bir yere bölgeye ilişkin olan nedir sorusunun bulmacadaki cevabıdır.