Fıçıcı keseri ne demek?

İçindekiler:

  1. Fıçıcı keseri ne demek?
  2. Balık sepeti ne demek?
  3. Bulmacada oyun yazarı ne demek?
  4. Amirler Buyurucular ne demek?
  5. Bulmacada amirler ne demek?
  6. Fizikte dönüştürücü nedir?
  7. Manzumesi ne demek?
  8. Negatif fotoğraf nedir bulmaca?
  9. Bulmacada adalet ne demek?
  10. Bulmacada akışkanlık ne demek?
  11. Bulmacada futbol sahası nedir?
  12. Futbol sahası ne denir 4 harfli?
  13. Halk ağzı ağabey nedir?
  14. Bulmacada reçine ne demek?
  15. Yapay reçine ne demek?

Fıçıcı keseri ne demek?

Cevap : Bulmacada 'Fıçıcı Keseri' nedir sorusunun cevabı: Kare ve çengel bulmacada sorulan 'Fıçıcı Keseri' sorusunun yanıtı 5 harflidir ve cevaba ise BARDA yazabilirsiniz.

Balık sepeti ne demek?

Saz, kamış veya ince dallardan örülerek yapılan, genellikle sapı olan, yiyecek ve eşya taşımak için kullanılan kap. Bu kabın aldığı ölçüde.

Bulmacada oyun yazarı ne demek?

Cevap : Bulmacada 'Oyun yazarı bulmaca' sorusunun cevabı olan 'Dramatist - Biyograf - Denemeci - Fıkracı - Güfteci' kelimesinin sözlükte eş anlamı nedir: Güfteci kelimesinin Eş Anlamlıları: Söz Yazarı (9 harfli)

Amirler Buyurucular ne demek?

Bulmacada 'Amirler buyurucular' nedir sorusunun cevabı: Kare ve çengel bulmacada sorulan 'Amirler buyurucular' sorusunun yanıtı 5 harflidir ve cevaba ise ÜMERA yazabilirsiniz.

Bulmacada amirler ne demek?

Amirler bulmaca anlamı, Bulmacada.net sitemizde tüm resimli çengel bulmaca, kare bulmaca ve diğer bulmaca sorularını bulabilir ve arama bölümünden cevaplarına ulaşabilirsiniz. Cevap = Bulmacada Amirler nedir sorusuna verilecek cevap olarak ÜMERA yazabilirsiniz.

Fizikte dönüştürücü nedir?

Cevap ne = Bulmacada Fizikte dönüştürücü nedir sorusuna verilecek cevap olarak TRANSFORMATÖR - TRAFO - ENVERSÖR - REAKTÖR yazabilirsiniz.

Manzumesi ne demek?

Kare ve çengel bulmacada sorulan 'Kısa Manzume' sorusunun yanıtı 7 harflidir ve cevaba ise EPİGRAM yazabilirsiniz. Sözlükte EPİGRAM Nedir: Epigram yani türkçe karşılığı nükte olan kelime. ... Türkçecilere göre : Epigram, düzyazı ya da nazım diliyle yazılan kısa ve özlü sözlerdir.

Negatif fotoğraf nedir bulmaca?

Cevap : Bulmacada 'Negatif fotoğraf' nedir sorusunun cevabı: Kare ve çengel bulmacada sorulan 'Negatif fotoğraf' sorusunun yanıtı 4 harflidir ve cevaba ise ARAP yazabilirsiniz.

Bulmacada adalet ne demek?

Bulmacada.net sitemizde tüm resimli çengel bulmaca, kare bulmaca ve diğer bulmaca sorularını bulabilir ve arama bölümünden cevaplarına ulaşabilirsiniz. Cevap = Bulmacada Adalet nedir sorusuna verilecek cevap olarak HAK - DAD - KUL - TÜZE - KAVAM - UNUŞE - YARGI - TÜRE yazabilirsiniz.

Bulmacada akışkanlık ne demek?

Cevap ne = Bulmacada Akışkanlık nedir sorusuna verilecek cevap olarak LİKİDİTE yazabilirsiniz.

Bulmacada futbol sahası nedir?

Cevap = Bulmacada Futbol Sahası nedir sorusuna verilecek cevap olarak STAT yazabilirsiniz.

Futbol sahası ne denir 4 harfli?

Cevap : Bulmacada 'Futbol Sahası' nedir sorusunun cevabı: Kare ve çengel bulmacada sorulan 'Futbol Sahası' sorusunun yanıtı 4 harflidir ve cevaba ise STAT yazabilirsiniz.

Halk ağzı ağabey nedir?

(isim, halk ağzında) Ağabey. Büyük birader.

Bulmacada reçine ne demek?

Bulmacada 'Reçine' nedir sorusunun cevabı: Kare ve çengel bulmacada sorulan 'Reçine' sorusunun yanıtı 4 harflidir ve cevaba ise AKMA yazabilirsiniz.

Yapay reçine ne demek?

Yapay reçine anlamı, tanımı ... Yapay reçine filmi : Çok ince levhalar halinde yapılmış, ısıtıcılı preslerle kaplama yapıştırmada kullanılan, yapay reçineli, ağaç tutkalı. Yapay reçine tutkalı : Kimyasal olaylar sonunda bağlayıcı güç kazanan, suya, ısıya ve dış etkilere dayanıklı yapıştırıcı.