Özdenetim nedir bulmacada?

İçindekiler:

  1. Özdenetim nedir bulmacada?
  2. Torbalı balık avı ne demek?
  3. Trata ne demek?
  4. Bulmacada girişik bezeme nedir?
  5. Bulmacada bukalemun ne demek?
  6. Bulmacada duygudaşlık nedir?
  7. Orkinos nedir bulmacada?
  8. Bulmacada tahta perde nedir?
  9. Taraba ne demek?

Özdenetim nedir bulmacada?

özdenetim - Bulmaca Cevaplarıhttp://ozdenetim.bulmacada.nethttp://ozdenetim.bulmacada.net

  1. Önbellek

Torbalı balık avı ne demek?

Torbalı balık ağı ne demek; püskürme sonucu oluşan ateşe dayanıklı altın gibi parlak görünüme sahip tabakaya verilen addır. Torbalı balık ağı eş anlamlısı genel olarak “trata” olarak geçmektedir.

Trata ne demek?

1. Yelken ve kürekle hareket eden, ortasında balıkları canlı muhâfazaya yarayan bir su haznesi bulunan balıkçı teknesi. 2.

Bulmacada girişik bezeme nedir?

Girişik bezeme bulmaca anlamı Cevap ne = Bulmacada Girişik bezeme nedir sorusuna verilecek cevap olarak ARABESK yazabilirsiniz.

Bulmacada bukalemun ne demek?

Cevap = Bulmacada Bukalemun nedir sorusuna verilecek cevap olarak ŞİŞERKELER - KÜND - KAYAKELERİ - BAHTABAKAN - HİRBA - HIRBA - BEHTİBEHTİ yazabilirsiniz. Bukalemun Bulmacada = Davranışını görüşünü çıkarına göre değiştiren kimse nedir sorusunun bulmacadaki cevabıdır.

Bulmacada duygudaşlık nedir?

Bulmacada 'Duygudaşlık' nedir sorusunun cevabı: Kare ve çengel bulmacada sorulan 'Duygudaşlık' sorusunun yanıtı 7 harflidir ve cevaba ise Sempati yazabilirsiniz.

Orkinos nedir bulmacada?

Cevap = Bulmacada Orkinos nedir sorusuna verilecek cevap olarak TONBALIĞI yazabilirsiniz. ...

Bulmacada tahta perde nedir?

Cevap : Sözlükte DARABA Nedir: Bulmacada Tahta perde sorusunun cevabı nedir? Kare ve çengel bulmacalarda "Tahta perde" sorusunun yanıtında boşluk 6 harflidir ve cevabına DARABA yazabilirsiniz..

Taraba ne demek?

1.Tahta bölme, tahta perde. 2.Bahçe kıyıları ya da duvarları üstüne çakılan tahta parmaklık. Tahta sözcüğü ile kullanılarak ikileme yapar : Tahta taraba ne varsa arabaya yüklettiler.