AÖF not birleştirme nasıl yapılır 2020?

İçindekiler:

  1. AÖF not birleştirme nasıl yapılır 2020?
  2. Dönem Not Ortalaması ne işe yarar?
  3. AÖF dönem not ortalaması nasıl hesaplanır?
  4. AÖF dönem not ortalaması kaç olmalı?
  5. AÖF dönem ortalaması nereden bakılır?
  6. AÖF dersten kalınca ne oluyor?
  7. Aöf 2 sınıfa geçmek için kaç dersten geçmek gerekiyor?
  8. AÖF tek dersten kalanlar mezun olabilir mi?
  9. Tek ders sınavına girmek için ne yapmalıyım?
  10. AÖF 3 ders sınavına kimler girebilir?
  11. AÖF 3 ders sınavına 2 dersten girilir mi?

AÖF not birleştirme nasıl yapılır 2020?

Öğrencinin mezun olabileceği dönemde Fakülte tarafından belirlenen tarihlerde not durum belgesinin aslı ile AÖF Bürosuna başvurması halinde önlisans mezuniyetine ait genel not ortalaması ile lisans not ortalaması birleştirilir ve “Birleştirilmiş Not Ortalaması” olarak not durum belgesinde gösterilir.

Dönem Not Ortalaması ne işe yarar?

DÖNEM NOT ORTALAMASI (LİSANS VE ÖNLİSANS İÇİN) Not Ortalaması, kayıt olunan ve not ortalamalarına katılan her dersin AKTS kredisi ile o dersten alınan notun katsayısı çarpılarak bulunan ders puanları toplamının, bu derslerin toplam AKTS kredisine bölünmesi ile tespit edilir.

AÖF dönem not ortalaması nasıl hesaplanır?

Kayıt olunan ve not ortalamalarına katılan her dersin kredisiyle o dersten bağıl değerlendirme sonucunda belirlenen harf notunun katsayısı çarpılarak bulunan değerlerin toplamının, bu derslerin kredilerinin toplamına bölünmesi ile bir not ortalaması bulunur.

AÖF dönem not ortalaması kaç olmalı?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sisteminde kaydı bulunan öğrencilerimizin bir programdan mezun olabilmesi için Genel Not Ortalamasının (GNO) en az 2.

AÖF dönem ortalaması nereden bakılır?

Mezun olduğunuzda diplomanız ile birlikte verilen Not Durum Belgesinde (Transkript) genel not ortalamanız yer almaktadır. Not Durum Belgeniz (Transkript) yoksa size en yakın AÖF bürolarından alabilirsiniz.

AÖF dersten kalınca ne oluyor?

Ders Geçme: Dersi geçmek için o dersin harf notuna bakılır. Eğer CC ve üzeri ise o dersi koşulsuz şartsız geçmişsiniz demektir. Dersten Kalma: Dersten kalmak için o dersin harf notuna bakılır. Eğer FF ise o dersten direk kalmışsınız demektir ve sonraki yıl bu dersi almanız gerekmektedir.

Aöf 2 sınıfa geçmek için kaç dersten geçmek gerekiyor?

2 dersten kalan sınıf geçemez diye bir kural bulunmamaktadır. 5 dersten kalsanız bile bir üst sınıfın derslerini krediniz yettiğince alabilirsiniz. Diyelimki bu dönem 6 dersiniz var ve 5 tanesinden kaldınız, seneye bu 5 dersin yanında krediniz yettiğince üst sınıfın dersini alma hakkınız olacak.

AÖF tek dersten kalanlar mezun olabilir mi?

1) Örgün programlarda devam koşulunu yerine getirdiği tek dersten FF ya da YZ harf notu alan ya da mezun olabilmek için alması gereken tüm derslerini tamamladığı halde GNO'su 2.

Tek ders sınavına girmek için ne yapmalıyım?

1. Tek Ders Sınavına Kimler Girebilir: Bütünleme sınavlarından sonra devamını almış olmak kaydıyla dönemine bakılmaksızın mezun olabilmek için ders hükmünde olmayan bitirme ödevi, bitirme tezi, staj ve hazırlık sınıfı hariç tek dersi kalan öğrenciler tek ders sınavına girebilirler.

AÖF 3 ders sınavına kimler girebilir?

Öğrenci, güz ve bahar yarıyıllarında toplamda en fazla üç başarısız dersi varsa ve bu derslere 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılında ders kaydı yaptırmışsa Mezuniyet Üç Ders Sınavına girebilir.

AÖF 3 ders sınavına 2 dersten girilir mi?

Öğrenci, güz ve bahar dönemlerinde toplamda en fazla üç başarısız dersi varsa ve bu derslere 2018-2019 öğretim yılında kayıt yaptırmışsa Mezuniyet Üç Ders Sınavına girebilir. Mezuniyet Üç Ders Sınavına 1, 2 ya da 3 dersten girilebilir. ... Mezuniyet Üç Ders Sınavı notu, dönem sonu sınavı notu yerine geçer.