Sivilcelere ne iyi gelir maske?

İçindekiler:

  1. Sivilcelere ne iyi gelir maske?
  2. Sivilceler icin yogurt maskesi nasil yapilir?
  3. Yoğurt Salatalık maskesi nasıl yapılır?
  4. Maden suyu ile tonik nasıl yapılır?
  5. Gül suyu sürdükten sonra yıkanır mı?
  6. Çay ağacı toniği nasıl kullanılır?
  7. Yağlı ciltler gül suyu kullanabilir mi?
  8. Gül suyu göz altı morluklarına iyi gelir mi?

Sivilcelere ne iyi gelir maske?

Sivilce için yüz maskesi tarifi ile başlayalım.

  • Limon ve yumurta beyazı maskesi.
  • Portakal kabuğu, bal, yoğurt maskesi.
  • Yoğurt ve salatalık maskesi.
  • Hindistan cevizi yağı, bal, yoğurt maskesi.
  • Not: Bu maske haftada bir kez uygulanabilir. Yulaf ve bal maskesi.
  • Aloe vera sivilce maskesi.
  • Sivilce için kil maskesi.

Sivilceler icin yogurt maskesi nasil yapilir?

İşte sivilce, siyah nokta gibi cilt problemlerinizi giderecek yoğurt maskesi tarifi… Limon suyu, yulaf ve yoğurdu iyice karıştırın. Göz çevreniz hariç tüm yüzünüze eşit olacak şekilde sürün. Daha sonra 20-25 dakika sonra bekletin ve yüzünüzü güzelce yıkayın.

Yoğurt Salatalık maskesi nasıl yapılır?

Malzemeler: Salatalık (2), Yoğurt (1 Yemek Kaşığı). Hazırlama ve Uygulama: 2 adet salatayı soyup rendeleyin, daha sonra 1 yemek kaşığı yoğurdu rendelenmiş salata ile karıştırın ve cildinize uygulayın, yaklaşık 15 dakika kadar beklettikten sonra ılık suyla yıkayarak temizleyin, ardından nemlendirici krem uygulayın.

Maden suyu ile tonik nasıl yapılır?

Bir kabın içerisinde 1 yemek kaşığı limon suyu, 1 yemek kaşığı zeytinyağı ve 1 su bardağı maden suyunu karıştırın. Bir bez yardımıyla akne ve sivilcelerinizin üzerine uygulayın, 20 dakika sonra ılık suyla durulayın. Bu karışım sivilce ve aknelerinizden kurtulmanızı sağlayacaktır.

Gül suyu sürdükten sonra yıkanır mı?

Birkaç damla gül suyunu pamuğa dökerek cildinize sürün. Çok kullanılmadığı sürece cildin yıkanması gerekmez. Ancak fazla kullanılırsa yarım saat beklettikten sonra cildinizi yıkayabilirsiniz. Direk kullanılan gül suyu cildin elastikiyetini arttırmanın yanında cilde güzellik verir.

Çay ağacı toniği nasıl kullanılır?

Kullanımı Bir miktar Farmasi çay ağacı toniği pamuğa dökülür. Hafifçe ve dairesel hareketlerle yüz temizlenir. Tonik ile temizlenen yüzdeki kir pamuğa geçer.

Yağlı ciltler gül suyu kullanabilir mi?

Yağlı ciltlerin bakımı için, günlük olarak gülsuyu ve limon suyu gibi basit bir temizleme losyonu veya papatya çayı kullanın. Bu ve haftada bir kez buhar banyosu, tıkanmış gözenekleri açmak, iltihaplanma ve cilt altında yağlı bezeleri engellemek için genellikle yeterlidir.

Gül suyu göz altı morluklarına iyi gelir mi?

Gülsuyu göz altı morlukları içinde aktif şekilde kullanılır. Göz altlarında oluşan morluklar ve torbalar için gülsuyu kullanımı çok faydalıdır. Göz altını gülsuyu ile temizleyerek yapılan bu işlem ile daha önce oluşmuş yağ bezeleri, yorgunluk ve morlukların giderilmesinde oldukça etkilidir.