Türk Telekom internet devri nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Türk Telekom internet devri nasıl yapılır?
  2. Türk Telekom Mobil Hat devri nasıl yapılır?
  3. Hat devir ücreti ne kadar?
  4. Kendi adıma kayıtlı hattı bir başkasına devretmek istiyorum ne yapmam lazım?

Türk Telekom internet devri nasıl yapılır?

İnternet aboneliğini isteğe bağlı olarak devretmek için devralmak isteyen kişiyle birlikte Türk Telekom mağazaları'na başvurmanız gerekmektedir. İnternet aboneliğinizin devri için internetin bağlı olduğu sabit telefon hattını da aboneliğini devralmak isteyen kişiye devretmeniz gerekmektedir.

Türk Telekom Mobil Hat devri nasıl yapılır?

Hat devir işlemi için başvurularınızı Türk Telekom İletişim Merkezleri'ne yapmanız gerekmektedir. Devir talebinde, devralan ve devreden olmak üzere her iki tarafın devir formunu doldurup imzalaması gerekmektedir.

Hat devir ücreti ne kadar?

Faturalı Hat Devri:İlk tesis ÖİV ve ruhsatname ücretine denk gelen 123,26 TL 12 taksit ile abonenin faturasına yansıyacaktır. Devir ücreti için alınacak tüm vergiler dahil 10,96 TL abonenin faturasına ayrıca yansıtılır. Ön Ödemeli Hat Devri:37,26 TL, aboneden nakit tahsil edilir.

Kendi adıma kayıtlı hattı bir başkasına devretmek istiyorum ne yapmam lazım?

Kendi adıma kayıtlı hattı bir başkasına devretmek istiyorum, ne yapmam lazım? Hattınızı devralacak kişiyle birlikte Turkcell Mağazaları'ne gitmeniz yeterlidir. Sizden sadece kimliğiniz, hattı üzerine devir alacak müşterimizden ise yeni tesis esnasında alınan abonelik evrakları istenir.