Durex kayganlaştırıcı jel eczanelerde bulunur mu?

İçindekiler:

  1. Durex kayganlaştırıcı jel eczanelerde bulunur mu?
  2. Durex naturel jel nedir?
  3. Kayganlastirici jel prezervatifle kullanılır mı?
  4. Okey uyarıcı jel nedir?
  5. Bebe yağı kayganlaştırıcı olarak kullanılır mı?
  6. Bebe yağı vajinaya zarar verir mi?
  7. Hamileyken kayganlaştırıcı kullanılır mı?
  8. Hindistan cevizi yağı kayganlaştırıcı olarak kullanılır mı?
  9. Vajina kuruluğuna hangi yağ iyi gelir?
  10. Vajinaya el kremi sürülür mü?
  11. Terramycin merhem vajinaya sürülür mü?

Durex kayganlaştırıcı jel eczanelerde bulunur mu?

Eczanelerde bulabileceğiniz kayganlaştırıcı jeller viaxi, okey, durex ve joys ürünleridir.

Durex naturel jel nedir?

Durex Naturel Jel 100ml Hassas formülü gerekli kayganlığı sağlarken vajinal kuruluğun belirtilerini hafifletir. Sekste daha doğal ve yakın bir his vermeye yardımcı olur. Su bazlı formülümüz %100 doğal özlerle zenginleştirilen maddeler ile yapılmıştır, kokusu ve rengi yoktur.

Kayganlastirici jel prezervatifle kullanılır mı?

Prezervatifle ve prezervatifsiz kullanıma uygundur Kokusuz kayganlaştırıcı jel. ... Okey Zero Kayganlaştırıcı Jel; prezervatif ile kullanılabilir. Oral, anal ve vajinal seks için uygundur.

Okey uyarıcı jel nedir?

OKEY Kayganlaştırıcı Jel Nirvana, cinsel ilişkiden aldığınız keyif ve rahatlığı arttırmaya yönelik kaygan ve ipeksi kıvamda su bazlı bir jeldir. Özel afrodizyak etkili jeli sayesinde hissiyatı arttırır ve kadınların orgazm olmasına yardımcı olur.

Bebe yağı kayganlaştırıcı olarak kullanılır mı?

Vazelin, bebek yağı, el ve vücut kremi vb içeriğinde yağ olan hiç bir madde kayganlaştırıcı olarak prezervatifle birlikte kullanılmamalıdır. Yağ içerikli materyaller prezervatifin yapısında bozulmalara ve hatta yırtılmalara neden olacaktır.

Bebe yağı vajinaya zarar verir mi?

Eğer siz de bu hataya düşüyorsanız, çok dikkatli olmalısınız. Yağ içerikli kayganlaştırıcılar, kalın yapıdadırlar ve vajinanızdan kolay temizlenmezler. Ayrıca vajina kanallarını tıkayan bebek yağları, enfeksiyona da neden olabilir. Bebek yağı yerine silikon ya da su bazlı kayganlaştırıcılar kullanabilirsiniz.

Hamileyken kayganlaştırıcı kullanılır mı?

Gebelik döneminde zaten artan vajinal akıntı, yeterince kayganlık ve nemlilik yarattığı için böyle bir ürün kullanımına gerek olmaz. Ancak bazı kadınlarda bu kayganlık gebeliğe rağmen az olabilir ve bu kadınlar kuruluk , sürtünme acısı hissedebilir. Böyle durumlarda kullanılabilir.

Hindistan cevizi yağı kayganlaştırıcı olarak kullanılır mı?

Kayganlaştırıcı olarak kullanılabilir. Araştırmalar, Hindistan cevizi yağının cinsel ilişkide kayganlaştırıcı olarak kullanılmasının oldukça güvenli ve etkili olduğunu gösteriyor.

Vajina kuruluğuna hangi yağ iyi gelir?

Vajina kuruluğuna iyi gelen bitkisel yağlar

  • Hindistan cevizi yağı,
  • Hint defnesi yağı.

Vajinaya el kremi sürülür mü?

Genital bölgenin güzel kokması ve temiz olması için kullanılan sprey, losyon, krem gibi ürünler vajinal enfeksiyona sebep olabilir. Kesinlikle kullanmamalısınız. Vajinayı temizlemek için yapılan vajinanın içini yıkama işlemine vajinal duş denir.

Terramycin merhem vajinaya sürülür mü?

Terramycin deri merhemi dahil olmak üzere her merhemin doktorunuza danışılmadan asla vajinaya sürülmemesi gerekir. Vajina kadınlarda üreme organı olarak bilinen vücudun en hassas organlarından biri olduğundan temas edeceği maddelere özellikle ekstra dikkat edilmelidir.