Arama yönlendirme ne demek Turkcell?

İçindekiler:

  1. Arama yönlendirme ne demek Turkcell?
  2. 0533 Hangi operatöre ait?
  3. Upcall ne demek?
  4. UpCall ücretsiz mi?
  5. UpCall uygulaması ne işe yarar?
  6. UpCall uygulaması nasıl kullanılır?
  7. UpCall sadece Turkcellilerle mı?
  8. Numaranın kime ait olduğunu uygulama?
  9. Vodafone bir numaranın kime ait olduğunu öğrenme?

Arama yönlendirme ne demek Turkcell?

Hattımı başka bir numaraya yönlendirebilirim? *21* tuşladıktan sonra hattınızı yönlendirmek istediğiniz numarayı 10 haneli olarak yazıp sonrasında # tuşuna basıp arama yaptığınızda hattınızı o numaraya yönlendirmiş olursunuz.

0533 Hangi operatöre ait?

Kuzey Kıbrıs Turkcell, 2010 yılında satışa sunduğu 0533 82x xxxx serisinden yaklaşık 8 sene sonra yepyeni bir prefix olan 0539 ile arzu edenlere geniş yelpazede numara seçimi yapma olanağı sağlıyor.

Upcall ne demek?

Upcall arama deneyiminizi farklılaştıran ve zenginleştiren yepyeni bir uygulama. Uygulama sayesinde; Telefon rehberinizde kayıtlı olmasa bile, arayanların ismini telefonunuz çalarken öğrenebilirsiniz.

UpCall ücretsiz mi?

Turkcell, Android ve iOS için yayınlamış olduğu UpCall uygulaması ile numaraların kime ait olduğunu ücretsiz olarak göstermenin yanında, görüşme deneyimini üst seviyeye çıkarıyor. ... Android ve iOS için yayınlanan UpCall uygulaması tamamen ücretsiz olması ile dikkat çekiyor.

UpCall uygulaması ne işe yarar?

Turkcell tarafından yasal izinler çerçevesinde kişinin rehberinde kayıtlı olmayan numaralardan gelen çağrıların kime veya hangi kuruma ait olduğunu gösteren UpCall uygulaması, özellikleriyle tüm aramaları tek bir ekrandan yönetmeye imkân verirken, kişisel verilerinizi tehlikeye atmadan arayanı görmenizi sağlıyor.

UpCall uygulaması nasıl kullanılır?

Turkcell UpCall Nasıl Kullanılır

  1. Upcall uygulamasını telefonunuza indirin.
  2. Telefon numarasını girin telefonunuza gelen doğrulama kodu girip kullanıcı giriş yapın.
  3. Açılan sayfada sizden profil resmi ve kullanıcı adı girmeniz istenecektir.
  4. Upcall uygulaması telefon rehberinize ve arama kaydına erişim sağlayacaktır.

UpCall sadece Turkcellilerle mı?

Turkcell'den yapılan açıklamaya göre, şirket, UpCall uygulamasını artık tüm operatörlerin kullanıcılarıyla paylaşıyor. ... UpCall aracılığıyla sadece başarılı ve cevapsız çağrıları değil, telefon kapalıyken ya da meşgulken arayanlar da arama kayıtlarından görülebiliyor.

Numaranın kime ait olduğunu uygulama?

Arayan kişinin kim olduğunu gösteren uygulamalar sayesinde bu sorundan kurtularak, istediğiniz aramalara cevap verip istemediklerinizi reddedebilirsiniz....

  • 1 - Whos Call - Arayan ID ve Engel. ...
  • 2 - Sync.ME - Arayan ID ve Rehber. ...
  • 3 - CallApp. ...
  • 4 - TrueCaller. ...
  • 5 - Call Protect - Scam Blocker.

Vodafone bir numaranın kime ait olduğunu öğrenme?

Vodafone Bilinmeyen Numaralar Servisi'nden sorgulama yapmak için; - 11842 Bilinmeyen Numaralar servisimizi arayabilir, - "KIM" yazıp boşluk bırakıp 10 haneli GSM numarası' nı yazarak 7048' e sms gönderebilirsiniz.