Kim milyoner olmak ister mülakat nasıl oluyor?

İçindekiler:

  1. Kim milyoner olmak ister mülakat nasıl oluyor?
  2. Kim milyoner olmak ister joker hakları?
  3. Kim Milyoner Sivas sorusu?
  4. Elazığlı Kim milyoner olmak ister?
  5. Sivas hangi bölgenin sınırları içerisindedir?

Kim milyoner olmak ister mülakat nasıl oluyor?

Kim Milyoner Olmak İster yarışmacısı olmak için ilk olarak ön mülakatı geçmeniz gerekmektedir. Formu gönderdikten sonra uygun görüldüğünüz takdirde ön mülakata çağrılırsınız. Ön mülakatı başarıyla geçerseniz Kim Milyoner Olmak İster yarışmacısı olmadan önce esas mülakata katılmaya da hak kazanırsınız.

Kim milyoner olmak ister joker hakları?

1) Telefon Joker Hakkı: Yarışmacının başvuru yaptığı esnada ismini vermiş olduğu 3 arkadaşı içinden dilediği herhangi birini arayıp verilen 30 saniye içinde soru ile ilgili olarak fikir alabilmektedir.

Kim Milyoner Sivas sorusu?

Soru şuydu: "Nüfus cüzdanının doğum yeri kısmında 'Sivaslı' yazan birinin memleketi hangi coğrafi bölgenin sınırları içerisindedir?" Cevaplar arasında 'Ege', 'İç Anadolu', 'Karadeniz' ve 'Doğu Anadolu' yer alıyordu. İmirzalıoğlu, yarışmacının zorlanması üzerine 'Sivas' değil 'Sivaslı' uyarısı yapıyor.

Elazığlı Kim milyoner olmak ister?

Aslen Elazığlı olan 25 yaşındaki yarışmacımız İrem Bağcı, üç gün önce Elazığ'dan İstanbul'la taşınmış. Fırat Üniversitesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü mezunu olan İrem Hanım, ileride oyuncu olmak istediğini söylüyor.

Sivas hangi bölgenin sınırları içerisindedir?

Sivas, Türkiye'nin İç Anadolu Bölgesinde yer alan bir ilidir.