Sodexo gift pass nerelerde geçer?

İçindekiler:

  1. Sodexo gift pass nerelerde geçer?
  2. Multinet Tatlıpara nedir?
  3. Multinetteki tatlı para nasıl kullanılır?
  4. Multinet nedir nasıl kullanılır?
  5. Multinet up nedir?
  6. Multigift nedir?
  7. Boyner Gift Card bakiye nasıl öğrenilir?

Sodexo gift pass nerelerde geçer?

  • A101.
  • BİM.
  • Carrefour.
  • Migros.
  • ŞOK.

Multinet Tatlıpara nedir?

TatlıPara, Türkiye genelindeki 5000 anlaşmalı noktada yaptığınız harcamalardan kazandığınız, Multinet kart bakiyenize eklenen bir para birimidir. 1 TatlıPara 1 TL'ye eşit olup, kazandığınız TatlıPara'ları market ve restoran gibi 40.

Multinetteki tatlı para nasıl kullanılır?

Multinet Tatlı Para Nasıl Kazanabilirsiniz? Tatlı para kazanabilmek için Multinet kullanan kişilerin tek yapması gereken işlem Multinet kart numarasında yer alan bilgilerle Multipay'e kayıt olmak ve ardından Multipay uygulamasının içerisinden yemek yiyeceği restoranı “Bugün Buradayım” diyerek seçmektir.

Multinet nedir nasıl kullanılır?

Daha önce de bahsettiğimiz gibi Multinet kart, firmaların çalışanlarına sağladığı yemek ödeneklerini aylık olarak yükleyip, kullanım kolaylıkları sunduğu ve kolay muhasebeleştirebildikleri karttır. Multinet kart, kullanıcılarına Türkiye çapındaki restoran, kafe ve market ağında özgürce seçim yapma fırsatı sunar.

Multinet up nedir?

Multinet Up, Türkiye'nin lider yeni nesil finansal teknoloji ve hizmet şirketidir. Geliştirdiği yenilikçi finansal teknolojiler ile kurum ve kuruluşlara, onların çalışanlarına ve tüketicilere "değer katan" çözümler tasarlar ve sunar.

Multigift nedir?

MultiGift Hediye Kartı ile firmalar, müşterilerine sundukları özel çözümler ile karlılıklarını artırırken, çalışanlarına verdikleri sosyal yardım, prim ve hediyelerle operasyonel kolaylık, vergi avantajı ve çalışan motivasyonunda artış sağladılar. ...

Boyner Gift Card bakiye nasıl öğrenilir?

Boyner Hediye Kartı Bakiye Sorgulama Nasıl Yapılır?

  1. Boyner yada YKM mağazasında kasa görevlisine sorarak kalan bakiyenizi görebilirsiniz.
  2. 00 nolu hattı arayarak, bu konuda yardım isteyebilirsiniz.