Akdeniz Üni hibrit mi?

İçindekiler:

  1. Akdeniz Üni hibrit mi?
  2. Akdeniz Üniversitesi ne zaman kuruldu?
  3. Akdeniz Üniversitesi mazeret sınavları ne zaman?
  4. Mazeret sınavı ne zaman?
  5. Akdeniz üniversitesi tek ders sınavı ne zaman?
  6. Akdeniz Üniversitesi Devlet üniversitesi mi?
  7. Neden Antalya Akdeniz Üniversitesi?
  8. Akdeniz Üniversitesi kaçıncı sırada?
  9. Akdeniz Üniversitesi paralı mı?
  10. Akdeniz Üniversitesi hangi bölümler var?
  11. Tıp Fakültesinde muayene ücreti ne kadar?
  12. Akdeniz Üniversitesi nerede hangi şehirde?
  13. Akdeniz Üniversitesi'ne yakın semtler?
  14. Akdeniz Üniversitesi rektörü kim oldu?
  15. Akdeniz Üniversitesi ne kadar büyük?
  16. Akdeniz Üniversitesi kaç öğrenci var?
  17. Akdeniz Üniversitesi Gastronomi kaç puan?

Akdeniz Üni hibrit mi?

70 bin civarında öğrencisi bulunan üniversitede, öğrencilerin tercihine göre 'online', 'yüz yüze' ya da 'hibrit' eğitim modeli uygulanacak.

Akdeniz Üniversitesi ne zaman kuruldu?

20 Temmuz 1982, Antalya, Türkiye

Akdeniz Üniversitesi mazeret sınavları ne zaman?

“2019/20 Eğitim öğretim yılı bahar yarıyılı ara sınavları mazeret sınavına başvuru, 11-15 Mayıs 2020 tarihleri arasında aşağıdaki adresten “Mazeret Sınavı Talep Formu” doldurularak yapılacaktır. Mazereti olduğu için AKUZEM sistemine ödev yüklemesi yapmamış öğrencilerimize duyurulur.”

Mazeret sınavı ne zaman?

Madde 2- (1) Mazeret sınavı; mazereti nedeniyle ara sınav ve bütünleme sınavına katılamayan öğrenciler için yapılan sınavdır. Mazeret sınavları ara sınav ve bütünleme sınavlarının bitimini izleyen 15 (on beş) gün içinde ilgili yönetim kurullarınca belirlenen tarihlerde yapılır.

Akdeniz üniversitesi tek ders sınavı ne zaman?

“24 Şubat 2021 Çarşamba günü saat 14:00'de” yapılacaktır. Tek Ders Sınavı Başvuruları aşağıdaki linkten yapılacak olup, başvurular 18 Şubat 2021 tarihinde başlayacak 22 Şubat 2021 saat 16.

Akdeniz Üniversitesi Devlet üniversitesi mi?

Akdeniz Üniversitesi, Antalya'da kurulu bir devlet üniversitesidir. 20 Temmuz 1982 yılında Batı Akdeniz bölgesindeki yükseköğretim kurumlarını da kapsayacak şekilde Antalya'da kurulmuştur.

Neden Antalya Akdeniz Üniversitesi?

En büyük sebep Akdeniz Üniversitesi'nin Türkiye'nin en güzide şehirlerinden birisi olan Antalya'da bulunmasındandır. Antalya sosyal imkanları, sıcak iklimi, çeşitli ulusal/uluslararası kültür, turizm ve eğlence faaliyetlerini bolca barındıran bir şehirdir.

Akdeniz Üniversitesi kaçıncı sırada?

Türkiye sıralamasında üst sıralarda yer almayı başaran Akdeniz Üniversitesi, devlet üniversiteleri içinde 19. sırada, genel puan tablosuna göre 564.

Akdeniz Üniversitesi paralı mı?

Tüm hizmetlerimiz Akdeniz Üniversitesi'ne devam eden tüm öğrencilere, personel ve personelin bakmakla yükümlü olduğu kişilere yönelik ve ücretsizdir.

Akdeniz Üniversitesi hangi bölümler var?

Akdeniz Üniversitesi (Antalya)

  • Diş Hekimliği Fakültesi.
  • Edebiyat Fakültesi.
  • Eğitim Fakültesi.
  • Fen Fakültesi.
  • Güzel Sanatlar Fakültesi.
  • Hemşirelik Fakültesi.
  • Hukuk Fakültesi.
  • İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi.

Tıp Fakültesinde muayene ücreti ne kadar?

Bunların yanı sıra talep edilen muayene ücretleri aşağıdaki gibidir; Devlet hastanelerinde muayene ücreti : 6 TL. Eğitim ve araştırma hastanelerinde : 7 TL. Üniversite hastanelerinde: 8 TL.

Akdeniz Üniversitesi nerede hangi şehirde?

Akdeniz Üniversitesi enlem ve boylamda yer almaktadır. Semt/Mahalle olarak Pınarbaşı Mh. ve Konyaaltı ilçesine bağlıdır. Akdeniz Üniversitesi haritası Antalya ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Akdeniz Üniversitesi posta kodu 07070.

Akdeniz Üniversitesi'ne yakın semtler?

Akdeniz Üniversitesi'nde eğitim görecek öğrenciler şehir merkezine yakın mesafedeki semtleri seçebilir. Kültür, Konyaaltı, Pınarbaşı ve Meltem mahalleleri seçeneklerin başında geliyor. Antalya'da yaşayıp denize yakın olmak isteyen öğrenciler için Konyaaltı semti oldukça ideal bir tercih.

Akdeniz Üniversitesi rektörü kim oldu?

Prof.Dr. Özlenen Özkan, Akdeniz Üniversitesi Üniversitesine rektör olarak atandı. Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararına göre Akdeniz üniversitesi rektörü olarak atanan Özlenen Özkan'ın hayatı haberimizde…

Akdeniz Üniversitesi ne kadar büyük?

Tüm yerleşkelerin toplamında 681.

Akdeniz Üniversitesi kaç öğrenci var?

Erol AKKIR/ANTALYA, (DHA)- AKDENİZ Üniversitesi (AÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal, yeni açılan bölümleriyle Türkiye'nin en çok tercih edilen üniversitelerinden biri olduklarını belirterek, toplam öğrenci sayılarının 72 bin 682'ye ulaştığını kaydetti.

Akdeniz Üniversitesi Gastronomi kaç puan?

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ (ANTALYA) Taban Puanları 2020 ve AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ (ANTALYA) Başarı Sıralamaları 2020 açıklandı....Üniversite kampüsünüze yakın Özel Yurt Fiyatları için Tıklayınız.
BölümGastronomi ve Mutfak Sanatları (Fakülte)
Puan TürüSÖZ
Kont.70
Taban Puanı/td>
Başarı Sırası12978