Venngage nedir?

İçindekiler:

  1. Venngage nedir?
  2. Kahoot programı nedir?
  3. Kahoot oyunu nasıl hazırlanır?
  4. Kahoot uygulaması nasıl yapılır?
  5. Kahoot nasıl bir oyun?

Venngage nedir?

Venngage ücretsiz olarak infografik hazırlayabileceğiniz bir platformdur. Venngage adresinden kayıt olabilirsiniz. Kayıt olup giriş yaptıktan sonra karşınıza gelen ekrandan 3 basit tema üzerinden infografik oluşturabilirsiniz.

Kahoot programı nedir?

Kahoot öğrencilerinize, özel ders verdiğiniz öğrencilerinize basit bir şekilde quizler, anketler hazırlayabileceğiniz öğretmenler için tasarlanmış bir soru-cevap platformudur. Öğretmen olarak getkahoot.com sitesine girip ücretsiz üye olarak quizlerinizi oluşturmaya başlayabilirsiniz.

Kahoot oyunu nasıl hazırlanır?

Kahoot nasıl oluşturulur?

  1. Kahoot quizinin adını seçme. Quiz ikonuna tıkladığınızda oyununuz için bir ad seçmeniz isteniyor. ...
  2. Kahoot quizine soru ekleme. İlk sorunuzu en üsteki metin kutusuna yazın. ...
  3. Kahoot quizine soru seçeneği ekleme. ...
  4. Kahoot quizi soru sıralama.

Kahoot uygulaması nasıl yapılır?

Hesap oluşturabilmek için kahoot.com adresini ziyaret edip sayfanın sağ üst trafında bulunan Kaydol (Sign Up) butonunu tıklıyoruz. Sisteme üye olmak istediğinizde Kahoot size platformu ne amaçlı (iş, öğretmen, öğrenci, sosyal) kullanmak istediğinizi 4 farklı seçenek sunarak soruyor.

Kahoot nasıl bir oyun?

Kahoot internet bağlantısı olan herhangi bir akıllı cihaz vasıtası ile erişilebilen oyun ve eğlence tabanlı öğrenme portalıdır. ... Kahoot ile yer ve zamandan bağımsız olarak dünyanın herhangi bir noktasında bulunan kişilere oluşturduğunuz yarışmalar vasıtasıyla ulaşarak öğrenmelerini kolaylaştırabilirsiniz.