Cetryn günde kaç kere kullanılır?

İçindekiler:

  1. Cetryn günde kaç kere kullanılır?
  2. Ornisid hangi hastalıklarda kullanılır?
  3. Vajinal tablet nasıl kullanılır?
  4. GYNO fitil nasıl kullanılır?
  5. Makata fitil nasıl kullanılır?
  6. Procto Glyvenol fitil nasıl kullanılır?
  7. Procto Glyvenol fitil kaç gün kullanılır?
  8. Rektal yoldan krem nasıl kullanılır?
  9. Proctolog fitil ne işe yarar?

Cetryn günde kaç kere kullanılır?

Pozoloji/uygulama sıklığı ve süresi: 6 yaş ve üstü çocuklarda ve erişkinlerde: Semptomların şiddetine göre günde bir kez 5 mg (1/2 tablet) veya 10 mg (1 tablet) uygulanır. Uygulama şekli : CETRYN 10 mg Film Tablet ağızdan kullanım içindir, bir bardak su ile birlikte yutulmalıdır.

Ornisid hangi hastalıklarda kullanılır?

ORNİSİD FORT, Trichomonas vaginalis, Entamoeba histolytica ve Giardia lamblia (Giardia intestinalis) ve aynı zamanda Bacteroides ve Clostridium türleri, Fusobacterium türleri gibi belirli anaerobik bakteriler ve anaerob koklara karşı etkilidir.

Vajinal tablet nasıl kullanılır?

3. EXAGYN® VAJİNAL TABLET nasıl kullanılır? Vajinal Tablet'i vajinaya (hazneye) yerleştirerek mümkün olduğu kadar derine itiniz. Vajinal tableti yerleştirdikten sonra mümkünse yarım saat ayağa kalkmayınız. Doktorunuz tarafından belirlenen tedavi süresine uyunuz.

GYNO fitil nasıl kullanılır?

GYNO-LOMEXIN® 600 mg Ovül'ün vajinaya uygulanması: 1. Sırt üstü yatın, dizlerinizi kaldırın ve bacaklarınızı açın. 2. Ovülü, rahat olabildiğiniz kadar vajinanın derinine itin. 3.

Makata fitil nasıl kullanılır?

Üretral Supozituar (Fitil) Kullanımı Aplikatörün üstündeki düğmeyi yavaşça itin. Orada 5 saniye tutun. Aplikatörü, ilacı tamamen bırakması için hafifçe sağa sola sallayın. Aplikatörü dışarı çekin.

Procto Glyvenol fitil nasıl kullanılır?

Uygun kullanım ve doz/uygulama sıklığı için talimatlar: PROCTO-GLYVENOL'ü hemoroid belirtileri kaybolana kadar sabah ve akşam 1 supozituvar kullanmalısınız. Belirtiler azaldığında doz günde 1 supozituvar olacak şekilde azaltılabilir.

Procto Glyvenol fitil kaç gün kullanılır?

Günde iki defa uygulanabilir. Procto-Glivenol (supozituvar); İçerdiği bölgesel uyuşturucuyla ağrıyı azaltır, şişlik ve kaşıntıyı azaltan maddeler şikayetlere iyi gelir, belirgin yan etkisi yoktur. Günde iki defa uygulanabilir.

Rektal yoldan krem nasıl kullanılır?

PROCTOLOG REKTAL KREM NASIL KULLANILIR? Makat bölgesi kullanımı için tasarlanmış bir formdur. Gün bir ya da iki kez olacak şekilde makat bölgesine sürülerek kullanılır. Makat bölgesinde sorunlu bölgenin üzerine nohut büyüklüğünde alınarak hafif parmak darbeleriyle yedirilerek sürülür.

Proctolog fitil ne işe yarar?

PROCTOLOG 10 suppozituvarlık ambalajda takdim edilir. Etken madde olarak Ruskogenin ve Trimebutin içerir. Anal (makat) bölgedeki hemoroid (basur), çatlak ve iltihaplı hastalıklarda ve ağrı, kaşıntı ve şişkinlik hissi gibi bulgularla seyreden anal bölgenin diğer hastalıklarında kullanılır.