Aşkı Memnu Katya dizide nereli?

İçindekiler:

  1. Aşkı Memnu Katya dizide nereli?
  2. Ufuk Kaplan aslen nereli?
  3. Ufuk Kaplan kaç yaşında?
  4. Peyker Bihterin Neyi?
  5. Adnan Behlulun Neyi?
  6. Bihter çocuğunu aldırdı mı?

Aşkı Memnu Katya dizide nereli?

Aşk-ı Memnu dizisindeki Katya rolü ile birçok kişi tarafından tanınmıştır. Sadri Alışık Kültür Merkezi Tiyatro Bölümü mezunu oyuncu Ufuk Kaplan çalışmalarını Aslı İslamoğlu Agent & Management ajansına kayıtlı olarak sürdürmektedir. 1972 yılında İstanbul Beykoz'da dünyaya gelmiştir. Aslen Yalova'lıdır.

Ufuk Kaplan aslen nereli?

Ufuk Kaplan, 1 Ekim 1972 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Kaplan, Sadri Alışık Kültür Merkezi Tiyatro Bölümü mezunudur. Oyuncu 29 yaşındayken spikerlik ve sunuculuk eğitimi almıştır. Çalışmalarını Aslı İslamoğlu Agent & Management ajansına kayıtlı olarak devam ettirmektedir.

Ufuk Kaplan kaç yaşında?

48 yaşında (1 Ekim 1972)

Peyker Bihterin Neyi?

Peyker, Firdevs Hanım'ın büyük kızı, Bihter'in ablası, Behlül'ün eski sevgilisi ve Nihat'ın eşi. Peyker'in hem dizide hem de kitapta yaptığı tek şey Adnan Bey'in davetlerine katılıp arada bir çocuk doğurmak. Nihat dışında hiçbir karakter üzerinde etkisi yok. Kardeşi Bihter'in aksine daha pasif ve sessiz bir karakter.

Adnan Behlulun Neyi?

Behlül çok çapkın, sorumsuz bir gençtir. Adnan Ziyagil'in dizide uzaktan akrabası, romanda öz yeğenidir. Amcasının maddi gücünden faydalandığı için okulunu bitirmek ya da iş bulmak gibi bir amacı yoktur. Küçük yaşta annesini ve babasını kaybetmesinden sonra Adnan Bey onu zengin hayatına dahil etmiştir.

Bihter çocuğunu aldırdı mı?

Bihter, bebeğini aldırıyor Bihter hamile kalır ve Adnan'a söylemeden bebeği aldırır. Firdevs'e göre, o çocuğu doğurmak, Bihter'in 'hayat sigortası'dır ve kızı fırsatı kaçırmıştır.