EBA canli ders uygulaması bilgisayara nasıl indirilir?

İçindekiler:

  1. EBA canli ders uygulaması bilgisayara nasıl indirilir?
  2. EBA da canlı ders nasıl izlenir?
  3. EBA da canlı ders nasıl yapılır öğretmen?
  4. Telefondan Canlı ders olur mu?
  5. Telefonda Eba Şifresi Nasıl Alınır?
  6. EBA yi nasil kullanabilirim?
  7. Seminerler Ebadan nasıl izlenir?

EBA canli ders uygulaması bilgisayara nasıl indirilir?

1- İlk olarak Bluestacks uygulamasını bilgisayarınıza indirin. 2- Uygulama indikten sonra uygulamanın içinde Play Store uygulamasını açın ve Eba'yı indirin. 3- Eba uygulamasını indirdikten sonra uygulamaya giriş yapın ve TC Kimlik No ve Güvenlik kodunu girerek canlı ders saatinizde giriş yapın.

EBA da canlı ders nasıl izlenir?

EBA TV canlı yayını "https://www.trtizle.com/uzaktan-egitim" adresinden izlenebiliyor. CANLI DERSE NASIL KATILABİLİRİM? Canlı dersinize, dersinizin başlangıç saati geldiğinde katılabilirsiniz. “Katıl” düğmesi, dersiniz aktif olduğu sürece görünecektir.

EBA da canlı ders nasıl yapılır öğretmen?

Okul yöneticilerinin öncelikle EBA hesabına giriş yapması gerekiyor. EBA hesabına giriş yaptığınızda sol menüde görülen 'Canlı dersler” sekmesine tıklayın. Yeni bir canlı ders yapmak için 'canlı ders oluştur' seçeneğine tıklayabilir.

Telefondan Canlı ders olur mu?

- Tablet veya Telefon için mutlaka EBA Mobil Uygulamasını kurup EBA canlı derse EBA Mobil uygulamasından girmesi gerekmektedir.

Telefonda Eba Şifresi Nasıl Alınır?

Cep telefonunu seçtiysen: Sisteme kayıtlı cep telefonu numarasını gir ve “Gönder” butonuna bas (Sisteme kayıtlı cep telefonu numaran yoksa öğretmeninden veya velinden tek kullanımlık şifre edinerek ve “Öğrenci olarak EBA şifremi nasıl oluştururum” bölümünden yardım alarak şifreni yeniden oluşturabilirsin).

EBA yi nasil kullanabilirim?

EBA Giriş” ekranından MEBBİS ya da e-Devlet bilgilerinizle giriş yapabilirsiniz. Yurt dışında görev yapan bir öğretmenseniz, MEBBİS kaydınız varsa MEBBİS bilgilerinizle ya da e-Devlet bilgilerinizle EBA'ya giriş yapabilirsiniz.

Seminerler Ebadan nasıl izlenir?

EBA ÖĞRETMEN SEMİNERİ CANLI NASIL İZLENİR? EBA öğretmen girişi için öncelikle EBA uygulamasına ya da www.eba.gov.tr adresine giriş yapılmalı. Açılan sayfada EBA öğretmen girişi yazısına girilir. Çıkan ekranda MEBBİS veya e-devlet şifresi ile giriş yaparak sisteme girerek seminerlere katılabilirsiniz.