Araştırma görevlisi ilanları nerede yayınlanır?

İçindekiler:

  1. Araştırma görevlisi ilanları nerede yayınlanır?
  2. Akademik kadro ilanları nereden takip edilir?
  3. Akademik kadro ilanları ne zaman yayınlanır?
  4. Araştırma görevlisi için güvenlik soruşturması ne kadar sürer?
  5. Güvenlik soruşturması sonucu nasıl bildirilir?
  6. Üniversite güvenlik soruşturması ne kadar sürer?
  7. Özel güvenlik soruşturmasında nelere bakılır?

Araştırma görevlisi ilanları nerede yayınlanır?

-Öğretim Üyesi ilanı nerede yayımlanır? Öğretim Üyesi (Prof. ,Doç. ,Yrd. Doç) ilanı Resmi Gazete, Devlet Personel Başkanlığı, en yüksek trajlı beş gazeteden birinde ve Üniversitemiz web ana sayfasında yayımlanır.

Akademik kadro ilanları nereden takip edilir?

Akademik kadro için ilanlar istenen üniversitenin duyurular sayfasında yayınlanır. Uygun pozisyon olması durumunda, başvuru şartlarına kadar tüm bilgiler bu sayfada yer alır. Ayrıca Basın İlan Kurumu da resmi internet adresi olan ilan.gov.tr'den üniversitelerin ihtiyacı olan akademik kadro ilanlarını yayınlanlar.

Akademik kadro ilanları ne zaman yayınlanır?

Hiç bir sorun yoksa gönderilen kadro ilanında en geç 3 hafta içinde yayınlanır.

Araştırma görevlisi için güvenlik soruşturması ne kadar sürer?

Araştırma Görevlisi Güvenlik Soruşturması Ne Kadar Sürer ? “Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması yapılması taleplerin ilgili makama ulaşmasından itibaren arşiv araştırması sonuçları en geç 30 iş günü, güvenlik soruşturması sonuçları en geç 60 iş günü içinde cevaplandırılır.” hükmü yer almaktadır.

Güvenlik soruşturması sonucu nasıl bildirilir?

Güvenlik soruşturması sonucu nereden öğrenilir? Güvenlik soruşturması sonucu ilgili kurumun ilgili birimi telefonla aranarak ya da bizzat yüz yüze ziyaret edilerek öğrenilebilir. Ancak bu sonucu sadece ama sadece güvenlik soruşturması bittiğinde öğrenebilirsiniz.

Üniversite güvenlik soruşturması ne kadar sürer?

Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması yapılması taleplerinin ilgili makama ulaşmasından itibaren arşiv araştırması sonuçları en geç 30 iş günü, güvenlik soruşturması sonuçları en geç 60 iş günü içinde cevaplandırılır. Burada dikkat edilmesi gereken 2 husus vardır. Birincisi 30 iş günü ile 30 gün aynı değildir.

Özel güvenlik soruşturmasında nelere bakılır?

Güvenlik Soruşturması: “Kişinin kolluk kuvvetleri tarafından halen aranıp aranmadığının, kolluk kuvvetleri ve istihbarat ünitelerinde ilişiği ile adli sicil kaydının ve hakkında herhangi bir tahdit olup olmadığının, yıkıcı ve bölücü faaliyetlerde bulunup bulunmadığının, ahlaki durumunun, yabancılar ile ilgisinin ve sır ...