Merkür 11 evde ne demek?

İçindekiler:

  1. Merkür 11 evde ne demek?
  2. Merkür 12 evde ne demek?
  3. Kuzey Ay Düğümü 12 evde ne demek?
  4. 12 Ev konuları nelerdir?
  5. Mars 1 evde ne demek?
  6. Mars baskısı hangi evlerde?
  7. Mars 7 evde ne demek?
  8. Astroloji RAHU nedir?
  9. RAHU kaçıncı evde?
  10. Satabhisha Nakshatra nedir?
  11. Nakshatra Krittika ne demek?
  12. Ashlesha yildizi nedir?
  13. Pushya Nakshatra nedir?
  14. Uttara Ashadha Nakshatra nedir?
  15. Uttara Phalguni Nakshatra nedir?
  16. Purva Phalguni nedir?
  17. Purva Ashadha nedir?

Merkür 11 evde ne demek?

MERKÜR 11. EVDE: Sosyal, çevresi geniş ve aktivist ruhlu kişilerdir. Topluluklara konuşma yapan hocalık, konuşmacılık, derneklerde sözcülük gibi işlerde fırsatlar yaratır.

Merkür 12 evde ne demek?

Merkür12 evde bulunan kişilerde, zihnin içe doğru yönelimi vardır. Kişi bilinçdışı iletişimde bilgiyi paylaşmaz. Kendisine itiraf edebildiklerini herkese itiraf edemez ve kendi kendisiyle iletişim halinde gibidir.

Kuzey Ay Düğümü 12 evde ne demek?

Genelde 12. Evdeki Kuzey Düğümlü insanlar karmik yolu olarak hizmet seçerler. Bu, dini bir cemaatin, bir hayır kurumunun veya misyoner kuruluşun üyeliğinde ifade edilebilir. Bir kadının 12. evindeki kuzey düğümü onu ruhsal ve duygusal olarak alıcı hale getirir.

12 Ev konuları nelerdir?

12. evdeki Satürn geri çekilmeyi, yoksunluğu, kendini suçlamayı, yalnızlık ve kaybetme korkusunu temsil eder. Ama aynı zamanda harita sahibinin bilinçdışı konulara eğildiğinde uzmanlık kazanabileceğini de gösterir. Son derece manevi açılımları olan 12. Ev, hayallerin de gücüdür.

Mars 1 evde ne demek?

Mars 1. Evde: Çok güçlü çalışır çok enerjik baskın bir kişilik verir ve iyi çalışır. Mars 2. Evde: Zayıftır.

Mars baskısı hangi evlerde?

Mars Baskısı, evlilikte veya beraberliklerde gergin, stresli, öfkeli, huzursuz durumlar yaşanabileceğine işaret eder. Neden 1, 2, 4, 7, 8, 12.evler? Vedik astrolojide Mars, kendi içinde bulunduğu ev 1 sayılmak suretiyle 4, 7 ve 8.evlere görünüm yapar.

Mars 7 evde ne demek?

7.ev Mars için çok iyi bir yerleşim değildir. Burası Venüs'ün doğal evidir ve Mars burada kendine yabancı bir alanı deneyimler. Burada düşük durumdadır. Kişinin ilişkileriyle ilgili zorluklar, zıtlıklar yaşamasına neden olur.

Astroloji RAHU nedir?

Genellikle Satürn, Rahu (Kuzey Düğüm) ve Ketu (Güney Düğümler) yaşamdaki sorunlu alanları gösterir. Bu gezegenler yerleşimleri gezegenlerle birleşimi, yönleri ve yönettiği ev yaşamda sorunlar göstermektedir. Şimdi Kuzey Düğümün bulunduğu yaşam alanına odaklanmak gerekiyor. ...

RAHU kaçıncı evde?

Rahu aç gözlü ve sürekli yenilik peşinde olan bir gezegen olduğundan Rahu'nun yükselen burçla bağlantısı olan kişilerde karakter sürekli bir değişim içinde olur, maymun iştahlılık ağır basar.. Bu durumda Ketu 7.evde yerleşir. Ketu 7. Evde vazgeçilemeyen eşi temsil eder.

Satabhisha Nakshatra nedir?

3) Satabisha Nakşatrası: Lahiri vedik sisteminde Kova burcu 6°40' ile 20°00' arasında; Batı sisteminde ise üzerine yaklaşık 24 derece eklediğinizde Balık burcunun yaklaşık ilk 14 derecesine tekabül eden yıldız kümesidir. Rahu'nun sınır tanımayan tarafı bu nakşatrada daha belirgindir.

Nakshatra Krittika ne demek?

KRİTTİKA NAKSHATRA 26,40′ koçtan 10′ boğaya kadar uzanan bölgede yer alan takımyıldızdır. ... Krittika nakşatrada doğanlar, güneş devresinde hayata merhaba der. Dolayısıyla, güneşin yıldız haritasındaki yerleşimi, ruhun üzerindeki derin seviyelerdeki tesirleri sebebiyle en belirleyici unsurdur.

Ashlesha yildizi nedir?

Ashlesha Nakshatra, Ay gezegeninin etki alanı olan ve Merkür gezegeni tarafından yönetilen yengeç burcu yer alan mistik dokuzuncu Nakshatra'dır. Bu Nakshatra'nın gölge tarafı duygusal olarak çalkantılı, endişe, korku, melankolik ve zihinsel dengesizliktir.

Pushya Nakshatra nedir?

PUSHYA NAKSHATRA 3,20′-16,40′ yengeç menzilinde yer alan yıldız kümesidir. En uğurlu takımyıldızlardan biridir. Bu nakşatrada yapılan her türlü girişimi başarıya ulaşır. Yöneticisi satürn, bu yararlı nakşatraya disiplin enerjisi verir.

Uttara Ashadha Nakshatra nedir?

Uttara Ashadha nakşatrası vedik sistemde 26°40' Yay burcundan 10°00' Oğlak burcuna kadar olan bölgededir. ... Uttara Ashadha'nın enerjisi (shakti) ya da kendine has avantajı 'yılmaz zafer' enerjisidir. Satürn'ün buradan geçişi profesyonel olmayı, gerekenleri yapmayı ve vazgeçmeden devam etmeyi destekler.

Uttara Phalguni Nakshatra nedir?

UttaraPhalguni nakşatrası, yöneticilerin ve patronların yıldız menzilidir, Güneş krallarından biri olan Aryaman tarafından yönetilir, Aryaman Güneş gücüne sahip kudretli bir kişiliktir. ... Aryaman ise yönetmeyi çok sever, aile mutluluğuna da çok önem verir. UttaraPhalguni, batı astrolojisinde Denebola takım yıldızıdır.

Purva Phalguni nedir?

Purva Phalguni Ay: Yaratıcı zeka, drama ve eğlence sevgisi, güzellik sevgisi ve tatlı konuşma. Purva Phalguni Mars: Cesur, atletik yetenekler sporun tadını çıkarır, gezer, kendine önem ister, hevesli, romantizm sevgisi ve karşı cinse ilgi duyar.

Purva Ashadha nedir?

Purva Ashadha, “Yenilmez Yıldız” olarak adlandırılan yirminci Nakshatra'dır aynı zamanda. Purva Ashadha takım yıldızı tamamen Yay burcunun içinde bulunur ve Archer'in yayını oluşturan iki yıldızdan (Kaus Borealis ve Kaus Australis) oluşur. Purva Ashada'nın tanrısı, okyanusun ve kutsal suyun tanrısı olan Apas'tır.