Ronaldinho toplam kaç gol attı?

İçindekiler:

  1. Ronaldinho toplam kaç gol attı?
  2. Ronaldinho pes 2013 de hangi takımda?
  3. Ronaldinho kaç yaşında bıraktı?
  4. Ronaldinho 2018 Hangi Takımda?
  5. Ronaldinho şu an hangi takımda oynuyor 2016?
  6. Ronaldinho kaç milyon?

Ronaldinho toplam kaç gol attı?

Ronaldinho, uluslararası düzeyde Brezilya millî futbol takımı için 97 maça çıktı, 33 gol attı....Kulüp.
KulüpBarcelona
Sezon2006-07
LigLigLa Liga
Maç32
Gol21

Ronaldinho pes 2013 de hangi takımda?

2004 ve 2005 yıllarında dünyanın en iyi futbolcusu ödülünü kazanan Ronaldinho, 2013'te Atletico Mineiro ile Güney Amerika'nın Şampiyonlar Ligi olarak Copa Libertadores kupasına da uzanmıştı.

Ronaldinho kaç yaşında bıraktı?

Roberto Assis, Brezilya basınına yaptığı açıklamada Ronaldinho'nun futbolu bıraktığını söylerken 'Ronaldinho futbolu bıraktı, bitti' ifadelerini kullandı 37 yaşındaki Brezilyalı Ronaldinho'nun futbola veda ettiğini menajerliğini yapan kardeşi Roberto Assis açıkladı.

Ronaldinho 2018 Hangi Takımda?

Brezilya Ligi ekiplerinden Flamengo ile sözleşmesi sona eren Ronaldinho, Atletico Mineiro ile anlaştı. Atletico Mineiro'lu kulüp yöneticileri ile bir araya gelen yıldız futbolcu yaptığı anlaşmanın ardından takımla birlikte antrenmana çıktı.

Ronaldinho şu an hangi takımda oynuyor 2016?

35 yaşındaki futbol efsanesi, Uruguay'ın Racing Club takımıyla sözleşme imzaladı. Temmuz 2016'ya kadar geçerli sözleşme kapsamında Brezilyalı oyuncu, Kapanış Ligi'nde forma giyecek. Racing Club, Ronaldinho'nun transferini sosyal medyadan duyurdu.

Ronaldinho kaç milyon?

Barcelona'da 5 sezon forma giyen Brezilyalı futbolcu Ronaldinho, değerinin yarısı olarak gösterilen 25 milyon Avro bonservis karşılığında İtalya'nın Milan takımına transfer oldu.