Ortaokul Müdürleri maaş karşılığı kaç saat derse girer?

İçindekiler:

  1. Ortaokul Müdürleri maaş karşılığı kaç saat derse girer?
  2. Okul Müdürü Haftada kaç saat ek ders alır?
  3. Eylül ayında ek ders alınır mı?
  4. Ek ders kesintisi nasıl yapılır?
  5. Okul öncesi ek ders nasıl hesaplanır?
  6. Seminerde rapor alınca ek ders kesilir mi?
  7. Öğretmenler seminerde ek ders alacak mı?
  8. Online seminerde ek ders ödenecek mi?

Ortaokul Müdürleri maaş karşılığı kaç saat derse girer?

Bu yükümlülük öncelikle alanlarında, alanlarında ders bulunmayanlara ise ihtiyaç halinde ve istekleri üzerine alanları dışında ders görevi verilmek suretiyle yerine getirilir." hükümleri ile okul yöneticilerin 6 saat aylık karşılığı ders görevi bulunmaktadır.

Okul Müdürü Haftada kaç saat ek ders alır?

Personel Genel Müdürlüğünün “ Ek ders ücreti” konulu 2007/19 numaralı genelgesinde; “… Aynı maddenin (c) bendinin 2'nci alt bendinde; yatılı ve pansiyonlu okulların müdür ve müdür başyardımcılarının haftada 30 saat ek ders ücretinden yararlandırılacakları belirtilmiştir.

Eylül ayında ek ders alınır mı?

Milli Eğitim Bakanlığı, öğretmenlerin ek ders ücreti ödemeleri ile ilgili resmi yazı yayınladı. (Resmi yazıya ulaşmak için tıklayınız) İlgili yazıya göre 31 Ağustos-18 Eylül tarihleri arasında öğretmenlerin canlı ders sayısı, haftalık aylık okutacağı ek ders karşılığını geçen öğretmenler ek ders ücreti alabilecek.

Ek ders kesintisi nasıl yapılır?

EK DERS HESAPLAMA NASIL YAPILIR? Ek ders ücreti hesaplama nasıl yapılır? Ek ders ücreti hesaplama işlemi yapılırken 2020 yılının ilk 6 aylık döneminde ders saati başına belirtilen gösterge rakamının, yılın ilk yarısındaki aylı katsayısı ile çarpılması ile hesaplanır. Ek ders ücretinden iki farklı kesinti yapılır.

Okul öncesi ek ders nasıl hesaplanır?

Sınıf öğretmeni ve Okul Öncesi öğretmenleri 30 saat derse girdiği için, her 10 saate 1 saat toplamda 30 saat olduğu için (30/10) 3 saat planlama ek dersi alır. Yani haftalık 12+3=15 saat ek ders alır. 1 gün raporlu olan Sınıf öğretmeni ve Okul Öncesi öğretmeni haftalık 30-6=24 saat derse girer.

Seminerde rapor alınca ek ders kesilir mi?

Seminer döneminde alınan rapor günü ile günlük ek ders ücretini çarptığımızda kişiye ödenmeyecek olan ek ders saatine ulaşırız. Örneğin, kişi 3 gün rapor almışsa günlük üç saatten toplam 9 saatlik ek ders ücreti kesintisi yapılır.

Öğretmenler seminerde ek ders alacak mı?

Ücretli öğretmenler seminer döneminde ek ders ücreti alamayacaklar.

Online seminerde ek ders ödenecek mi?

Öğrenciler tatil olarak değerlendirirken öğretmenler online olarak seminer çalışması yapmakta. Bu hafta içinde yapılan bir haftalık seminer döneminin ek ders ücretleri öğretmenlere ödenecektir. 25 Ocak-5 Şubat tarihleri arasındaki yarıyıl tatili için öğretmenlere ek ders ödemesi yapılmayacak.