Game of Thrones neden yok?

İçindekiler:

  1. Game of Thrones neden yok?
  2. Game of Thrones neden telif yedi?
  3. Game of Thrones dizisi ne anlatıyor?
  4. Game of Thrones 5 sezon kaç bölümden oluşuyor?
  5. Game of Thrones bir bölüm kaç dk?
  6. Game of Thrones Sezon 8 kaç bölüm?
  7. Taht Oyunları 8 sezon ne zaman başlıyor?

Game of Thrones neden yok?

24 Nisan'da 6. sezonu başlayan ve dün 7. bölümüyle ekrana gelen Game Of Thrones'un tüm bölümleri telif hakları nedeniyle erişime kapatıldı.

Game of Thrones neden telif yedi?

Kaldırılma nedeni telif hakları Game of Thrones'un söz konusu sitelerden kaldırılmasının nedeni ise dizinin Türkiye'deki telif haklarını elinde bulunduran Digiturk'ün uyarıları oldu. ... Dizinin sevenlerinden elimizde olmayan bu durumdan ötürü özür diliyoruz. "

Game of Thrones dizisi ne anlatıyor?

Game Of Thrones Dizisinin Konusu Game of Thrones dizisi; yazların kışlara oranla çok uzun sürdüğü fakat bitmeyecek uzunlukla ve çetin kışların da yaşandığı bir coğrafya olan Westeros bölgesinde geçiyor. ... Ve böylece Westeros bölgesinde çetin taht savaşları ve uğursuzluklar başlıyor.

Game of Thrones 5 sezon kaç bölümden oluşuyor?

İlk bölümü, 17 Nisan 2011 tarihinde HBO'da yayınlanan dizinin beşinci sezonu tamamlanmıştır. 14 Haziran 2015'te beşinci sezonun bitmesiyle toplam 50 bölüm olmuştur. Altıncı sezon, 24 Nisan 2016 tarihinde yayımlanmaya başlandı. Dizinin yedinci sezon onayı verildi ve yedinci sezonun yedi bölümden oluşacağı duyuruldu.

Game of Thrones bir bölüm kaç dk?

Dizinin en uzun bölüm rekoru yeni sezonda kırılacak. Zira 7. sezon final bölümü 1 saat 21 dakika iken, yeni sezonun üçüncü bölümünün 1 saat 22 dakika uzunluğunda olacağı açıklandı. Sezonun final bölümünün ise 1 saat 20 dakika süreceği belirtiliyor.

Game of Thrones Sezon 8 kaç bölüm?

Game of Thrones (8. sezon)
Game of Thrones
ÜlkeABD
Bölüm sayısı6
Yayın
KanalHBO

Taht Oyunları 8 sezon ne zaman başlıyor?

GAME OF THRONES 8. SEZON NE ZAMAN? Yayınladığı fragmanlarda yeni sezon tarihine dair bilgiler veren yapımcı HBO, dizinin 14 Nisan tarihinde yayında olacağını resmi hesaplarında paylaştı. Dizinin alt yazılı versiyonu, 14 Nisan'ı 15 Nisan'a bağlayan gece 04.