Brandium alışveriş merkezine nasıl gidilir?

İçindekiler:

  1. Brandium alışveriş merkezine nasıl gidilir?
  2. Mecidiyeköy Akasya AVM nasıl gidilir?
  3. Apple hangi Avmlerde var?
  4. Apple Akasya ne zaman açılıyor?
  5. Apple Store randevu almadan gidilir mi?
  6. Yeni iPhone ne zaman çıkacak?

Brandium alışveriş merkezine nasıl gidilir?

Metrobüs ile Uzunçayır'da ininiz. Kartal tarafından çıktıktan sonra önünüzdeki otobüs durağından 14A, 320A, 19T numaralı otobüslerden herhangi birine binerek Gümrük Bölge Müdürlüğü durağında indiğinizde Brandium Alışveriş Merkezi'ne ulaşabilirsiniz.

Mecidiyeköy Akasya AVM nasıl gidilir?

Akasya Acıbadem AVM'ye metrobüsle gitmek için şu yolu takip edin. Metrobüsten Uzunçayır durağında inin. Metrobüsten çıkıp bir miktar yürüyerek Akasya Acıbadem AVM'ye ulaşabilirsiniz. İyi eğlenceler.

Apple hangi Avmlerde var?

Apple Store AVM Mağazaları
Akasya Acıbadem AvmZemin00
Kent Plaza AvmZemin15
Zorlu Center Avm /Shopping Mall-1. Kat00

Apple Akasya ne zaman açılıyor?

Ülkemizdeki yeniden açılan Apple mağazalarından Zorlu Center'da yer alan Apple Zorlu'nun her gün 10:00 ile 18:00 saatleri arasında hizmet vereceği duyurulurken Akasya AVM'deki mağaza için bu saatler 12:00 ile 20:00 arası olarak açıklanmıştı.

Apple Store randevu almadan gidilir mi?

Randevusuz da kabul etmiyorlar. Bunların dışında ki Apple yetkili servislerinden randevu alma konusunda ise bir sorun bulunmuyor. Türkiye'de birçok şehirde Apple yetkili servisi var. Apple Retail Store'larda ki tüm işlemleri için bu yetkili servislerde de yapabiliyorsunuz.

Yeni iPhone ne zaman çıkacak?

iPhone 13 ailesi hakkında bilinenler. Apple'ın yeni iPhone ailesini çok büyük olaylar yaşanmazsa Eylül 2021 ya da Ekim 2021'de tanıtması bekleniyor. Şirketin yeni nesil iPhone modellerinde tasarım anlamında çok büyük değişiklikler yapması beklenmiyor. Apple'ın hayatımıza soktuğu çentikte ise ufak bir küçülme bekleniyor ...