Promosyonlu uçak biletleri ne demek?

İçindekiler:

  1. Promosyonlu uçak biletleri ne demek?
  2. THY promosyon bilet açığa alınır mı?
  3. THY Promo esnek ne demek?
  4. Esnek bilet ne demek hızlı tren?
  5. Ekonomi yarı esnek ne demek?
  6. Eco Fly nedir?
  7. Extra Fly ne demek?
  8. THY bilet sınıfları nelerdir?
  9. Prime Fly ne demek?
  10. Uçuş sınıfı ne demek?
  11. Tarihi UCUS ucretli mi?
  12. THY bagaj kaç kilo?
  13. Uçakta valiz kaç kilo olmalı?
  14. Fazla bagaj ücreti ne kadar?
  15. Uçakta kilo başı ne kadar Anadolujet?

Promosyonlu uçak biletleri ne demek?

Promosyonlu biletler, satın alındığı andan itibaren herhangi bir iptal, iade veya değişiklik yapılamayan biletlerdir. *Promosyonlu uçak biletleri fiyatları sınırlı sayıda koltuk için geçerlidir. *Promosyonlu biletler için iptal, iade ve değişiklik yoktur.

THY promosyon bilet açığa alınır mı?

Promosyon biletlerde ise bu durum geçerli değildir. Promosyon biletler satın alındıktan sonra iptal, iade ve değişiklik yapılamayan biletlerdir. Promosyon biletler havayolu firmalarının sınırlı sayıda koltuk için çıkardığı biletlerdir.

THY Promo esnek ne demek?

Esnek bilet, ücret olarak promosyon uçak biletlerine göre daha pahalı olan ancak belli kurallar ve kesintiler dahilinde iptal ve değişiklik yapılabilen biletlerdir.

Esnek bilet ne demek hızlı tren?

YHT'lerde; a) Standart Bilet; 1 değişiklik ve Açık Bilete Çevirme hakkı bulunan biletlerdir. b) Esnek Bilet; Standart bilet ücretinin %20 fazlası olup,3 değişiklik, açık bilete çevirme ve iade hakkı bulunan biletlerdir.

Ekonomi yarı esnek ne demek?

Yarı Esnek. Uçuştan önce veya uçuştan sonraki değişiklikler sadece rezervasyon sınıfında ve uçak bilet tarihlerinin sınırlarında yerlerin olması şartıyla 40 ABD doları tutarındaki ek tahsilatının düşürülmesiyle yapılabilir.

Eco Fly nedir?

Yapılan yeni tanımlamayla EcoFly seçeneğinde 15 kilogram bagaj, 1 parça 8 kilogram kabin bagajı, ücretli bilet değişikliği ve kesintili iade hakkı tanınıyor. ...

Extra Fly ne demek?

Türk Havayolları uçuş paketlerindeki tanımlamalarını değiştirerek yeniledi. Yapılan yeni tanımlamayla "ExtraFly" seçeneğinde ise, 20 kilogram bagaj, 1 parça 8 kilogram kabin bagajı, ücretsiz koltuk seçimi, 250 ekstra bonus mil, ücretli bilet değişikliği ve kesintili iade hakkı sunulmaktadır.

THY bilet sınıfları nelerdir?

Uçak Koltuk Sınıfları: Ekonomi, business ve first class koltuk farkları neler?

  • Ekonomi sınıfı
  • Premium Ekonomi sınıfı
  • Business class.
  • First class.

Prime Fly ne demek?

Türk Havayolları uçuş paketlerindeki tanımlamalarını değiştirerek yeniledi. Yapılan yeni tanımlamayla "PrimeFly"da 25 kilogram bagaj, 1 parça 8 kilogram kabin bagajı, ücretsiz koltuk seçimi, 500 ekstra bonus mil, ücretsiz bilet değişikliği ve 12 saate kadar kesintisiz iade hakkı sunulmaktadır.

Uçuş sınıfı ne demek?

N - indirimli ekonomi sınıfı Q - indirimli ekonomi sınıfı T - indirimli ekonomi sınıfı

Tarihi UCUS ucretli mi?

HATIRA BİLETİ ÜCRETLİ Mİ? Hatıra bileti için kullanıcılardan herhangi bir ücret talep edilmiyor. Bu bileti satın alan kişi dilediği takdirde sosyal medya üzerinden paylaşabiliyor.

THY bagaj kaç kilo?

Bagaj kuralları Tüm uçuşlarımızda tek parça bagajınızın ağırlığı en fazla 32 kg olabilir. 32 kg'dan ağır bagajlarınızı tek parça olarak uçuşa kabul edemiyoruz.

Uçakta valiz kaç kilo olmalı?

Yurt içi uçuşlarda Business Class'ta uçuyorsanız 30 kg'a kadar ücretsiz bagaj hakkınız var. Ekonomide 20, promosyon biletlerde ise 15 kilo bagaj taşıyabilirsiniz. Yurt dışı uçuşlarda ise, Business 30, Comfort ve Ekonomide 20 kg'a kadar bavulunuzu doldurabilirsiniz.

Fazla bagaj ücreti ne kadar?

Havayolu iç hat seferlerinde kg başına 6 TL, dış hat seferlerinde de kg başına 10 Euro alıyor. İsteyen yolcular, uçuştan önce paket de satın alabiliyor. İlave 5 kg iç hatlarda 15 TL, dış hatlarda 15 Euro'dan başlayan paketler satın alınabiliyor. Tüm iç hat noktalarında fazla bagajın kg ücreti 6 TL.

Uçakta kilo başı ne kadar Anadolujet?

Anadolu Jet yurtiçi uçuşlarda; Standart uçuş sınıfında ücretsiz kargo bagaj hakkı 15 kg, Ekstrajet uçuş sınıfında ücretsiz kargo bagaj hakkı 20 kg, Konforjet uçuş sınıfında ücretsiz kargo bagaj hakkı ise yine 20 kg şeklindedir.