Yedi Uyurlar ne zaman oldu?

İçindekiler:

  1. Yedi Uyurlar ne zaman oldu?
  2. YEMM ne demek?
  3. Oley ne anlama gelir?
  4. Mesaj Türkçe bir kelime midir?
  5. Mesaj nedir TDK?
  6. SMS nedir sözlük?
  7. Mesaj nasıl yazılır?

Yedi Uyurlar ne zaman oldu?

Yedi Uyurlar Efsanesi Farklı kaynaklarda farklı ayrıntılarıyla anlatılan efsaneye göre MS 250 yılı civarında İmparator Decius zamanında yaşayan yedi Hıristiyan genç (Bunlar, birçok kaynakta adları farklı verilen Malta, Malchus, Martinianus, Dionysius, Yohannes, Serapion ve Konstantinus'tur.

YEMM ne demek?

YEMM: Deniz, bahir, derya, umman.

Oley ne anlama gelir?

İspanyolca olé "heyecan ve teşvik ünlemi" ünleminden alıntıdır.

Mesaj Türkçe bir kelime midir?

Mesaj kelimesi dilimizde sıklıkla karşımıza çıkan sözcükler arasındadır. Mesaj, Fransızca dilinden Türkçe'mize geçmiştir.

Mesaj nedir TDK?

a. 1. Bir devlet büyüğünün, bir sorumlunun belirli bir olay veya durum dolayısıyla ilgililere gönderdiği bildiri. 2. İleti: “Kendisi ile bir mesaj yollamak istiyorum.” -F. R.

SMS nedir sözlük?

SMS (Short Message Service - Kısa Mesaj Servisi), mobil telefonlar aracılığıyla düz metinden oluşan kısa mesajların gönderilip alınabilmesi özelliğidir. Mesaj metni harfler, rakamlar ve alfanümerik karakterler içerebilir. ... Latin alfabesi kullanılarak yazılan kısa mesajlar 160 karakter uzunluğunda olabilir.

Mesaj nasıl yazılır?

Mesajlar'da kısa mesaj alma ve gönderme

  1. Mesajlar uygulamasını açın.
  2. Oluştur'a. dokunun.
  3. "Alıcı" alanına, mesaj göndermek istediğiniz kişilerin adlarını, telefon numaralarını veya e-posta adreslerini yazın. Alıcıları, en sık görüşülen kişiler arasından veya kişi listenizden de seçebilirsiniz.