Medium kime denir?

İçindekiler:

  1. Medium kime denir?
  2. Medium Platformu nedir?
  3. Medium Partner Program nedir?
  4. Medium da nasıl para kazanılır?
  5. Medium ne kadar kazandırıyor?

Medium kime denir?

Medyum, ruhlar alemi ile iletişime geçebildiğini ve ölülerle canlılar arasında iletişim kurabildiğini iddia eden kişi. Türkçeye Fransızcadan geçen sözcüğün kökeni Latince medium (aracı) sözcüğüne dayanır. ... Yani medyumun ruhundan başka bir ruhun söz konusu olmadığı medyumnik tezahürlerin de olduğuna inanılır.

Medium Platformu nedir?

Medium, Twitter kurucuları Evan Williams ve Biz Stone tarafından, 140 karakterle yetinemeyen kullanıcıları için Ağustos 2012'de oluşturulmuş mikro blog platformu.

Medium Partner Program nedir?

Kısaca hatırlatacak olursam, Medium Partnership sistemi Medium yazarlarının sadece üyelere özel sunduğu içeriklerden para kazanmasını sağlayan bir yapı. Yazınızı yazıp sadece üyelere özel olarak yayınladığınızda üyelerden alınan etkileşime göre gelir elde edebiliyorsunuz.

Medium da nasıl para kazanılır?

Medium'daki para kazanma sistemi şu şekilde işler. Sitede paralı üyeler ve diğer üyeler olarak iki üye tipi mevcuttur. Yazılarınız paralı üyeler tarafından ne kadar çok tıklanır ise, tıklanma başına bir gelir elde edersiniz.

Medium ne kadar kazandırıyor?

Yani gerçekten çok basit. İlk ay denemeniz için sizden üyelik bedeli kesilmiyor ve sonraki aylar, aylık 5 dolar gibi bir ücret karşılığı sınırsız okuma, yazma ve para kazanma imkanı ediniyorsunuz! İstediğiniz zaman da üyeliğinizi tek tıkla iptal etmeniz mümkün.