Steve Jobs un göbek adı nedir?

İçindekiler:

  1. Steve Jobs un göbek adı nedir?
  2. Steve Jobs ailesi nereli?
  3. Apple şu an kimin?
  4. Bill Gates üniversite okudu mu?
  5. Steve Jobs nasıl biri?
  6. iPhone kim üretiyor?

Steve Jobs un göbek adı nedir?

Steven Paul Jobs, 24 Şubat 1955'te San Fransisco'da doğdu. Biyolojik babası Abdulfettah John Sandali ile biyolojik annesi Joanne Schieble, Steven'ı Paul ve Clara Jobs çiftine evlatlık verdi.

Steve Jobs ailesi nereli?

Yalibnan.com sitesine göre, Jobs'un biyolojik babası Candali, Suriye'nin Humus kentinde (ironik bir şekilde, ülkede Esed karşıtı hareketin merkez noktalarından biri) geleneksel bir Müslüman ailede doğmuş. Candali ABD'ye 1950'lerin başında göç etmiş ve siyaset bilimi profesörü olmuş.

Apple şu an kimin?

Apple
EndüstriTüketici elektroniği Tanıtım Teknoloji
KurucuSteve Jobs , Ronald Wayne ve Steve Wozniak
Genel merkeziCupertino, Kaliforniya , Amerika Birleşik Devletleri
Kilit kişilerArthur D. Levinson (Yönetim Kurulu Başkanı) Tim Cook (CEO)
ÜrünÜrün listesi[göster]

Bill Gates üniversite okudu mu?

Ablası Kristianne ve kız kardeşi Libby ile birlikte Seattle'de büyüyen Gates, ilk olarak Kuzey Seattle'deki devlet okuluna gitti. ... 1973 yılında Harvard Üniversitesi'ne giren Bill Gates 1975 yılında, üçüncü sınıftayken, kendi tercihiyle okulu bıraktı.

Steve Jobs nasıl biri?

Steve Jobs sıradan bir adam değildi. Her ikisi de yaratıcılığının bileşenlerini oluşturan ilham ve pozitiflikle dolu bir insandı. Yönetim kurulu tarafından Mayıs 1985'te Apple CEO'luğu görevinden alındıktan sonra geçirdiği zaman dilimini, onu özgürleştiren ve “hayatının en yaratıcı dönemlerinden biri” olarak tanımladı.

iPhone kim üretiyor?

Apple, akıllı telefon olarak bilinen iPhone'u 2007 yılında piyasaya sürdü ve şu anda dünyanın en karlı telefon üreticisi konumuna geldi. iPhone Apple'ın en fazla satan ürünü olurken, şirket ise dünyanın en büyük akıllı telefon satıcısı oldu. Jobs, en son 2010 yılında tablet bilgisayar iPad'ı dünyaya tanıttı.