Havelsan tarafından geliştirilen dünyanın ilk ve tek beyaz kutu Kriptografisine sahip güvenli iletişim ve anlık mesajlaşma programının adı nedir?

İçindekiler:

  1. Havelsan tarafından geliştirilen dünyanın ilk ve tek beyaz kutu Kriptografisine sahip güvenli iletişim ve anlık mesajlaşma programının adı nedir?
  2. Havelsan ileti nedir?
  3. Aselsan en yüksek kaçı gördü?
  4. Ereğli hisse temettü 2021 ne zaman?
  5. Froto ne zaman temettü verecek 2021?
  6. Enerjisa temettü ne zaman 2021?
  7. Arçelik temettü 2021 ne zaman?
  8. Arçelik temettü verecek mi?

Havelsan tarafından geliştirilen dünyanın ilk ve tek beyaz kutu Kriptografisine sahip güvenli iletişim ve anlık mesajlaşma programının adı nedir?

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, HAVELSAN tarafından geliştirilen dünyanın ilk ve tek beyaz kutu kriptografisine sahip güvenli iletişim ve anlık mesajlaşma programı HAVELSAN ileti, Türkiye'de önemli kurum ve kuruluşlar tarafından kullanılmaya başlandı.

Havelsan ileti nedir?

"HAVELSAN ileti, kullandığı Beyaz Kutu Kriptografi Kütüphanesi sayesinde yüksek seviyede yazılımsal güvenlik ile verilerin güvenli bir şekilde iletilmesini ve saklanmasını sağlamaktadır. Bu özelliği ile ileti, güvenlik açısından diğer anlık mesajlaşma uygulamalarından bir adım öne çıkmaktadır.

Aselsan en yüksek kaçı gördü?

Borsada bu yılın en dikkat çeken ve gözde hisselerinden biri olan Aselsan, piyasa değeri bakımından en büyük halka açık şirket oldu. Yıl başından bu yana yüzde 245 değer kazanan Aselsan hisseleri bugün 45.

Ereğli hisse temettü 2021 ne zaman?

Ereğli Demir-Çelik şirketi (eregl hissesi), brüt 1.

Froto ne zaman temettü verecek 2021?

Ford Otosan (froto hissesi), brüt 6,42 TL, NET 5,457 TL temettü dağıtacak. 24 Mart 2021 tarihine, portföylerinde FROTO hissesi ile başlayan yatırımcılar, en geç 26.

Enerjisa temettü ne zaman 2021?

Enerjisa şirketi (enjsa hissesi), brüt 0,96 TL, NET 0,816 TL temettü ödeme kararı aldı. 9 Nisan 2021 tarihine portföylerinde ENJSA hissesi ile başlayan yatırımcılar, en geç 13.

Arçelik temettü 2021 ne zaman?

Kar Payının 1.

Arçelik temettü verecek mi?

Bir değişiklik olmazsa 1 Nisan 2020 tarihine portföylerinde hisse ile başlayan yatırımcılar, tarihinde temettü alabilecekler. Arçelik 3 Nisan 2020'de Temettü Dağıtıyor. (Ancak daha sonra bu temettüden vazgeçildi.)