Ahmet Cem Ersever mezarı nerede?

İçindekiler:

  1. Ahmet Cem Ersever mezarı nerede?
  2. Abdullah Aygan kimdir?
  3. Abdülkerim Kırca kimdir?
  4. Emekli Albay Arif Doğan kimdir?
  5. Mahmut Yıldırım kimdir vikipedi?
  6. Yeşil kaç yaşında?
  7. Jitem ne zaman kuruldu?
  8. MIT olmak için ne gerekir?

Ahmet Cem Ersever mezarı nerede?

Cebeci Askeri Şehitliği, Ankara, Türkiye

Abdullah Aygan kimdir?

Abdülkadir Aygan (d. 1958, Uzunhıdır Suruç, Şanlıurfa), PKK ve JİTEM itirafçısı. 1975'te PKK'ya katılan Aygan 10 yıl sonra örgütten ayrılarak itirafçı olmuştur. Bir süre Diyarbakır Cezaevi'nin itirafçılar koğuşunda kalmış, cezasında indirime gidildiği için 1989 yılında serbest kalmıştır.

Abdülkerim Kırca kimdir?

Abdülkerim Kırca (1956, Suşehri - 19 Ocak 2009, Ankara), Türk asker, emekli albay. İlköğrenimini Suşehri Cumhuriyet İlkokulu'nda orta öğrenimini Suşehri Lisesi'nde tamamlayan Kırca, 1974'te Kara Harp Okulu'na girdi. 1978 yılında buradan Jandarma Teğmeni rütbesi ile mezun oldu.

Emekli Albay Arif Doğan kimdir?

Emekli Jandarma Albay Arif Doğan 1945 yılında Hatay Kırıkhan'da doğdu. İlkokul ve ortaokulu Kırıkhan'da, liseyi Antakya'da bitirdi. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencisiyken, okuldan ayrılıp Harp Okulu'na girdi. 1967 yılında asteğmen olarak mezun olan Doğan, 1968'de teğmen oldu.

Mahmut Yıldırım kimdir vikipedi?

Mahmut Yıldırım ya da bilinen ismiyle Yeşil veya Ahmet Demir (d.

Yeşil kaç yaşında?

70 yaşında (1 Ocak 1951)

Jitem ne zaman kuruldu?

27 Ağustos 1987

MIT olmak için ne gerekir?

İstihbarat uzmanı branşına başvurabilmek için aşağıdaki temel şartların sağlanması gerekmektedir: Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak. 35 yaşını doldurmamış olmak. Üniversitelerin en az 4 yıllık örgün eğitim veren lisans programlarının herhangi birinden mezun olmak (Yurt dışı mezuniyetlerinde YÖK denkliği aranmaktadır)