Kelimelikte seri oyun ne demek?

İçindekiler:

  1. Kelimelikte seri oyun ne demek?
  2. Kelimelik oyununda yüzde nasıl yükselir?
  3. Kelime Oyunu Nasıl Oynanır?
  4. Kelimatik oyunu nasıl oynanır?
  5. Kelimelik bilgisayara nasıl indirilir?
  6. Kelimelik oyunu ücretli mi?

Kelimelikte seri oyun ne demek?

"Seri Oyun" seçeneği ile maksimum hamle süresi 5 veya 2 dakika olan oyun açabilirsiniz.

Kelimelik oyununda yüzde nasıl yükselir?

Kelimelik Oyunu on Twitter: "Başarı yüzdeniz 100*(kazanılan / (kazanılan+kaybedilen)) formülü ile hesaplanır. Oyun sayınız arttıkça yüzdenizi değiştirmeniz zorlaşacaktır"

Kelime Oyunu Nasıl Oynanır?

Kelimelik 15×15 hücrelik bir oyun tahtası üzerinde oynanır. Oyunda toplam 100 adet harf bulunmaktadır. Yerdeki taşlar bitene kadar oyunculara her tur 7 adet harf verilir. Yerdeki harfler bittikten sonra elindeki harfleri de bitiren oyuncu ile birlikte oyun biter.

Kelimatik oyunu nasıl oynanır?

Kelimatik oyunu harfler ile oynanır. Sistem tüm oyunculara 10 tane harf dağıtır. Bunlardan 5 tanesi sessiz harf, 3 tanesi sesli harf, 1 tanesi ikili harf ve 1 tanesi jokerdir. Tüm oyunculara aynı taşlar verilir.

Kelimelik bilgisayara nasıl indirilir?

Nasıl PC için Kelimelik Indirmek için: Adım 1: NOX uygulamasını başlatın ve varsayılan Google Play hesabınız veya Gmail ile giriş yapın. Adım 2: uygulama içinde arama çubuğunu bulun ve "Kelimelik " yazın. Adım 3: Kelimelik uygulaması 'Nı tıklatın ve yükleme işlemini başlatın.

Kelimelik oyunu ücretli mi?

Siz de Kelimelik ailesine katılmak ve arkadaşlarınızla Türkçe kelime oyunu keyfini yaşamak için hemen ücretsiz oyunumuzu indirin. Oyunumuzun Özellikleri: >> Kelimelik her yerde! ... Aynı anda 20'ye kadar oyun açabilir, bu sayede bekleme olmaksızın oyuna devam edebilirsiniz.