Seferihisar Beyler Köyü denize kaç km?

İçindekiler:

  1. Seferihisar Beyler Köyü denize kaç km?
  2. Seferihisar denize kaç km?
  3. Sigacik Seferihisar kac km?
  4. Seferihisar deniz soğuk mu?
  5. Sığacık ta denize girilir mi?
  6. Seferihisar Sığacık nasıl bir yer?
  7. Sığacıkta denize nerede girilir?
  8. Seferihisar Akarca denizi nasıl?
  9. Seferihisar Halk Plajına nasıl gidilir?

Seferihisar Beyler Köyü denize kaç km?

Beyler Köyü bağlı olduğu Seferihisar ilçe merkezine 9 kilometre mesafe uzaklıktadır. Beyler Köyü İzmir şehir merkezine mesafesi ise yaklaşık 29 kilometredir....Beyler Köyü Haritası Yakınında Bulunan Yerler.
YerMesafe
Seferihisar Barajı3.

Seferihisar denize kaç km?

Seferihisar Merkez Deniz arası mesafe : 2255 kilometre. Seferihisar Merkez Deniz arası süre : 1 Gün 6 saat 59 dakika. Aşağıdaki bölümlerden Seferihisar Merkez Deniz arası yol haritasına ulaşabilir, Seferihisar Merkez noktasından Deniz ulaşım noktasına nasıl gidilir detaylı yol tarifi ve zaman bilgisine erişebilirsiniz.

Sigacik Seferihisar kac km?

seferihisar merkez sığacık arası mesafe : 8 kilometre. seferihisar merkez sığacık arası süre : 16 dakika. Aşağıdaki bölümlerden seferihisar merkez sığacık arası yol haritasına ulaşabilir, seferihisar merkez noktasından sığacık ulaşım noktasına nasıl gidilir detaylı yol tarifi ve zaman bilgisine erişebilirsiniz.

Seferihisar deniz soğuk mu?

Gemi Suyu Mevkii Halk Plajı Seferihisar'ın en güzel plajlarından biri olan Gemi Suyu sessiz, sakin, huzur dolu bir yer. Gemi Suyu'nun mavi bayraklı denizi temizlik açısından standartların çok üzerinde ve her zaman soğuk. Denizin girişi ise birkaç adım boyunca taşlık, sonrası ise kumdur.

Sığacık ta denize girilir mi?

Sığacık'a yaz aylarında geliyorsanız, denize de girmek isteyebilirsiniz. Şanslısınız; Seferihisar denizi daima serin, hatta belki de soğuk. Sığacık merkezinde yüzemiyorsunuz; ancak çok uzaklaşmadan Akkum Plajı'nı tercih edebilirsiniz.

Seferihisar Sığacık nasıl bir yer?

İzmir Seferihisar'ın deniz kokan mahallesi Sığacık, tarihi kalesi, el emeği ürünlerin satıldığı yerel üretici pazarı, kale içindeki şirin ev pansiyonları, leziz deniz ürünlerinin servis edildiği restoranları, masmavi denizi ve plajları ile Ege Bölgesi'nin en güzel kaçış rotalarından.

Sığacıkta denize nerede girilir?

Akkum Plajı Sığacık'a en yakın ve en popüler plaj olarak göze çarpıyor. Büyük bir koyda bulunan plajda hem belediyeye ait tesis hemde özel işletmeler bulunuyor. Sığacık'ta turkuaz denizin keyfini çıkartmak istiyorsanız adresiniz Akkum olmalı.

Seferihisar Akarca denizi nasıl?

Tek kelimeyle mükemmel bir sahil ve deniz. Çok temiz suyu var. Abartıldığı kadar soğuk değil kesinlikle ki ben soğuk suyu çok sevmem. ... Seferihisar'da rahatlıkla denize girebildiğimiz kumlu plaj.

Seferihisar Halk Plajına nasıl gidilir?

İzmir otogardan Seferihisar dolmuşlarını kullanarak ya da Üçkuyulardan 985 numaralı otobüse binerek ulaşım sağlayabilirsiniz. Buradan da Sığacık dolmuşlarını kullanabilirsiniz. 640 numaralı otobüsle de Sığacık'a ulaşabilirsiniz. Buradan yürüme mesafesinde plaja ulaşabilirsiniz.