Büşra Pekin Ersay Üner barıştı mı?

İçindekiler:

  1. Büşra Pekin Ersay Üner barıştı mı?
  2. Büşra Pekin kiminle birlikte?
  3. Beyaz Evlilik nedir?
  4. Beyaz şarkıcı mı?
  5. Beyaz nasıl ünlü oldu?

Büşra Pekin Ersay Üner barıştı mı?

Ersay Üner ile Büşra Pekin, 6 yıllık ilişkilerinin sona erdiğini sosyal medyada hesaplarından, "Bir süre önce ayrılma kararı aldık. Dostluğumuzun ve beraber yürüttüğümüz çalışmalarımızın süreceğini sizlerle paylaşmak istedik" sözleriyle duyurmuşlardı.

Büşra Pekin kiminle birlikte?

Adını Çok Güzel Hareketler'in ilk bölümlerinde duyurmayı başardıktan sonra çeşitli projelerde yer alarak yıldızını parlatan Büşra Pekin, uzun süredir birlikte olduğu Ersay Üner ile evleniyor.

Beyaz Evlilik nedir?

Beyaz evlilik nedir? Çiftlerin anlaşmalı olarak oturum almak için sahte evlilikle hukuku ve devleti dolandırması ''Beyaz Evlilik'' olarak nitelendiriliyor. Gri evlilik ise çiftlerden biri gerçekten yuva kurmak için evlenirken, diğeri oturumunu almak amacıyla eşini kandırması şeklinde açıklanıyor..

Beyaz şarkıcı mı?

Beyazıt Öztürk ya da kısaca bilinen adıyla Beyaz (d. 12 Mart 1969, Bolu); Türk sunucu, şovmen, televizyon ve radyo programcısı, şarkıcı, oyuncu ve komedyen.

Beyaz nasıl ünlü oldu?

Beyaz "r" özürlü bir sunucu, şovmen ve türkücü ama aynı zamanda çapkın da… Sürekli sevgili değiştirmesiyle ve annesine olan düşkünlüğüyle tanındı. Standup'ı deneyen ve bu konuda da ülkenin ilk üçü arasına giren Beyaz sinemada da şansını denedi ve Türkan Şoray'la "Nihavent Mucize"de başrolü paylaştı.