Tezek Evleri nerede?

İçindekiler:

  1. Tezek Evleri nerede?
  2. Hayvan Mayısı nedir?
  3. At Mayısı nedir?
  4. Cinler tuvaletini yapar mı?
  5. Musallat olan cinler nasıl kovulur?

Tezek Evleri nerede?

Şehrin kalabalığından ve günlük hayatın stresinden kaçmanın yeni alternatifi Gündönümü Süt Çiftliği'nde! Tezek evleri projesiyle doğal hayata hızlı ve biraz da sert bir geçiş yapabilmek mümkün… Tekirdağ'daki çiftliklerinde süt üretimi yapan Sökmen ailesi, 2016 yılında tezek evleri projesini geliştirdi.

Hayvan Mayısı nedir?

Büyük baş ve küçükbaş hayvanlarının mayısları (hayvan gübresi) kurutularak yakıt olarak kullanılan bir çeşit katı yakıttır. Ayrıca tarımda da kullanılır.

At Mayısı nedir?

Her deve ve at mayısı da hayvanlarınızın yemidir." buyurmuşlardır. Bundan dolayı Efendimiz (s.a.s): "Sakın bu iki şeyle (kemik ve kuru hayvan mayısı) abdest bozduktan sonra istinca etmeyin, çünkü onlar (cinnî olan) din kardeşlerinizin yiyecekleridir."

Cinler tuvaletini yapar mı?

Cinler tuvalete doğum yapar ve tuvalette yavruları gelişimini devam ettirir ve eğer tuvaletin içine sıcak su dökerseniz onların çocuklarını öldürürsünüz ve ailenize musallat olurlar.

Musallat olan cinler nasıl kovulur?

Cin musallatından kesin olarak kurtulunur. Cin musallatından kurtulmanın kesin çözümü, Kur'an okumak ve dinlemektir. İçindeki cinler ne kadar kuvvetli olursa olsun, Kur'an'ın gücüne dayanamaz, yanar, helak ve yok olur. Kur'an'dan başka hiç bir şeyle cin musallatından kurtulunamaz ve büyü bozulamaz.