Kapıcının görev ve sorumlulukları nelerdir?

İçindekiler:

  1. Kapıcının görev ve sorumlulukları nelerdir?
  2. Site bekçisinin görevleri nelerdir?
  3. Apartman görevlisi kaç saat çalışır?
  4. Apartman görevlisi ne yapar?
  5. Site görevlisi ne demek?
  6. Bahçıvan nedir görevleri nelerdir?
  7. Apartman görevlisi nedir?
  8. 2021 Kapıcı kıdem tazminatı ne kadar?
  9. Site görevlisi ne kadar maaş alır?
  10. Kapıcı hangi hallerde işten çıkarılır?
  11. Otelde bahçıvan ne yapar?
  12. Kapıcı Pazar günü çalışır mı?

Kapıcının görev ve sorumlulukları nelerdir?

Kapıcının Görevleri;
  • Yöneticinin talimatı doğrultusunda konutun kaloriferini zamanında yakmak ısıyı ayarlamak ve söndürmek,
  • Hidrofor ve benzeri araçları çalıştırmak,
  • Anataşınmazın ortak yerlerini ve tesislerini temiz bulundurmak, demirbaşlarını, araç ve gereçlerini, düzenli, bakımlı ve işler şekilde tutmak,
Daha fazla öğe...

Site bekçisinin görevleri nelerdir?

Genel olarak yazlık site bekçisinin görevleri arasında, sitenin güvenliğinden sorumlu olmak, siteyi kontrol altında tutmak, küçük onarım işlerini yapmak, sitenin bakımından sorumlu olmak yer alıyor. Kat Mülkiyeti Kanunu, İş Kanunu, Konut Kapıcıları Tüzüğü ile diğer mevzuat hükümleri dikkate alınarak hazırlanmıştır.

Apartman görevlisi kaç saat çalışır?

Madde 7 — Çalışma süresi genel olarak haftalık 45 saattir. Bu süre çalışma biçimine göre sözleşme ile azaltılabilir. Ayrıca, İş Kanununun 63 üncü maddesindeki süreyi aksatmamak koşuluyla yoğunlaştırılmış çalışma ilişkisi de kurulabilir. Çalışma süresi, kapıcının işte geçirdiği zamandır.

Apartman görevlisi ne yapar?

Kapıcı olarak da nitelendirilen apartman görevlileri, anataşınmazın bakımı, korunması, küçük çaptaki onarımı, ortak yerlerin ve döşemelerin bakımı, temizliği, bağımsız bölümlerde oturanların çarşı işlerinin görülmesi, güvenliklerinin sağlanması, kaloriferin yakılması ve bahçenin düzenlenmesi ve bakımı ve benzeri ...

Site görevlisi ne demek?

1) Site Görevlisi; Site Maliklerinin veya oturma/kullanma hakkı verdiği Site sakinlerinin konut/işyeri olarak kullandıkları gayrimenkulün müşterek yerlerinin, temizliğini yapmak ve temiz bulundurmak, ortak yerlerin genel anlamda gözetimini sağlamak ve nezaret etmek, çöpleri toplamak, bahçenin bakımı ve sulama işleri ...

Bahçıvan nedir görevleri nelerdir?

Bahçıvan Ne İş Yapar? Görev ve Sorumlulukları Nelerdir?
  • Bağ, bahçe, sera ve fidanlıklar için gerekli olan tohumları temin etmek,
  • Toprağın ekim ve dikime hazır hale gelebilmesi için gübrelemesini yapmak ve toprağı havalandırmak.
  • Bitkilerin çeşidine göre uygun zamanda dikim yapmak,
Daha fazla öğe...

Apartman görevlisi nedir?

1- Apartman Görevlisi (Kapıcı); Kat maliklerinin birlikte konut olarak kullandıkları gayrimenkulün müşterek yerlerinin, müştemilatının temizliğini yapmak ve temiz bulundurmak, ortak yerlerin genel anlamda gözetimini sağlamak ve nezaret etmek, çöpleri toplamak, bahçenin bakım ve sulama işlerini ve alış-veriş işlerini ...

2021 Kapıcı kıdem tazminatı ne kadar?

2021 yılı ilk yarısı için Kıdem tazminatı tavan tutarı 8651,62 lira olarak belirlenmiştir. 2020 yılı ikinci yarısı için belirlenen kıdem tazminatı tavan tutarı 7.117, 17 TL'dir.

Site görevlisi ne kadar maaş alır?

Apartman görevlilerinin brütten nete asgari ücret üzerinden maaş ödemeleri ise şöyledir, Belirtilen brüt maaş: 3.577,50 TL.

Kapıcı hangi hallerde işten çıkarılır?

Sağlık sebepleri, ahlak ve iyiniyet kurallarına uyulmaması, ücretinin ödenmemesi, bir hafta veya daha fazla kapıcının çalışmasını engelleyici bir durumun ortaya çıkması, bildirimsiz fesih hakkı doğurur.

Otelde bahçıvan ne yapar?

Bahçıvan, sorumlu olduğu bahçesini bir plana göre dizayn etmek, çiçekleri süslemek, ağaçlarının dikimi ve yetiştirilmesini sağlamak, bahçenin giriş ve çıkışlarını temizlemek, bitkileri sulamak, ağaçların budama işini yapmak, fide ve fidan yetiştirmek, bitkilerin için gerekli olan aşıları yapmakla sorumludur.

Kapıcı Pazar günü çalışır mı?

Kapıcı pazar günü çalışır mı? Konut kapıcıları yönetmeliği gereğince, konut kapıcılarına İş Kanunu ile sözleşme hükümlerine göre hafta tatili veriliyor. ... Buna göre kapıcı, Pazar günleri dışında 7.5 saat hesabı ile haftada 45 saat çalışmaya mecburdur.