Köpek Otelleri kaç para?

İçindekiler:

  1. Köpek Otelleri kaç para?
  2. Tatile giderken köpeğimi nereye bırakabilirim izmir?
  3. Hayvan Oteli nedir?
  4. Tarkan Özvardar kim?
  5. Tatile giderken kedimi ne yapmalıyım?
  6. Izmirde kedimi nereye bırakabilirim?
  7. Kedi Oteli kaç para?
  8. Kedi Oteli ne demek?
  9. Tarkan Özvardar Köpek eğitimi ne kadar?

Köpek Otelleri kaç para?

itibarı ile güncel fiyatlarımız ; Gecelik konaklama ücreti; Büyük ırk 140 TL, orta ve küçük ırk 120 TL. Günlük kreş ücreti büyük ırk 100 TL, orta ve küçük ırk 80TL. Eğitim ve kuaförlük hizmetlerimizin fiyatları için bizi arayınız.

Tatile giderken köpeğimi nereye bırakabilirim izmir?

Tatile Giderken Evcil Hayvanlarınızı Güvenle Bırakabileceğiniz 7 Otel ve Pansiyon
  1. Patiköy kedi ve köpek oteli. ...
  2. Tip Top pet otel. ...
  3. 3. İzmir kedi pansiyonu. ...
  4. Canifornia dog hotel. ...
  5. Pembe patiler pet hotel. ...
  6. Shina pet hotel. ...
  7. İstanbul pet okulu.

Hayvan Oteli nedir?

Köpek oteli, köpek sahiplerinin köpeklerinden ayrı kalacağı uzun süreli durumlarda kurtarıcı rolüyle ortaya çıkan, geçici köpek bakım merkezleridir. ... Sahiplerinin yokluğunda köpeklere onların yokluğunu aratmayan köpek otelleri, onların ihtiyacı olan mama, bakım ve sevgi gibi temel ihtiyaçlarının karşılandığı yerlerdir.

Tarkan Özvardar kim?

Kurucumuz Tarkan Özvardar 1973 İzmir Karşıyaka doğumludur. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi mezunu olup, 1992 yılından bu yana köpek eğitimi ve rehabilitasyonu ile köpeklerde davranış problemlerine yönelik çalışmaktadır. 8 yıldır da kedi davranışları üzerine çalışmaktadır.

Tatile giderken kedimi ne yapmalıyım?

Bıraktığınız yere veterinerinin ve sizin İletişim numaralarını bırakın. Pansiyon çalışanlarına kedinizin alışkanlıklarından ve karakterinden bilgiler vermeyi unutmayın. * Birlikte tatil yapacaksanız gideceğiniz oteli ırkı ve boyutları konusunda önceden bilgilendirin ve rezervasyonunuzu kontrol edin.

Izmirde kedimi nereye bırakabilirim?

Kent merkezinin yanı sıra; nüfusu azalan turistik ilçelerde de can dostların beslenmesi unutulmuyor. Yitirdikleri can dostlarını gömmek isteyen vatandaşlar, İzmir Büyükşehir Belediyesi Veteriner İşleri Şube Müdürlüğü'ne bağlı Seyrek Geçici Köpek Bakım Evi'ne başvurabilir.

Kedi Oteli kaç para?

1 adet Kediniz 1 gün kedi otelinde kalacaksa 40 TL ile 100 TL arasındadır. 1 Kediniz 1 hafta kedi otelinde konaklayacaksa 200 TL ile 400 TL arasındadır.

Kedi Oteli ne demek?

Kedi köpek pansiyonu, siz değerli hayvanseverlerin minik dostlarını ağırlamak için oluşturduğumuz konaklama alanlarıdır. Kedilere ve köpeklere ayrı ayrı, özel ihtiyaçları doğrultusunda tasarlanmış olan yuvalarda kedi ve köpeğiniz mutlu siz ise rahat olabilirsiniz.

Tarkan Özvardar Köpek eğitimi ne kadar?

Ortalama 3 ila 6 hafta süren eğitim programlarımız, eğitim sonunda 2 gün sahiple birlikte oryantasyon, dış uyaranlar varlığında itaat algısını şekillendirme, ev çalışması ve beraberinde rutin gezinti çalışması, şehir çalışması ve beraberinde kafe çalışması ile son bulmaktadır.