Uçak bileti kaç gün kala iptal edilir?

İçindekiler:

  1. Uçak bileti kaç gün kala iptal edilir?
  2. Check in yapılan uçuş iptal edilir mi?
  3. Uçak bileti geri iade edilir mi?
  4. Uçak bileti nasıl iptal edilir Türk Hava Yolları?

Uçak bileti kaç gün kala iptal edilir?

Online olarak mobil ya da web sitesi üzerinden veya satış ofisleri tarafından düzenlenen biletlerde iptal, iade ve değişiklik gibi işlemler havayolu firmalarının sözleşmelerine göre değişiklik gösterebilir. İptal ve iade gibi konularda uçuş saatinize en az 2 saat kala işlem yaptırabilirsiniz.

Check in yapılan uçuş iptal edilir mi?

Check-in yapılmış bir biletinizi iptal ettirmek isterseniz eğer önce havayolunu arayarak check-in'i kaldırmanız gerekir. Sefer iptali saat değişikliği olan biletleriniz için 0850 333 88 88 numaralı telefondan Çağrı Merkezimize ulaşarak işlem yapabilirsiniz.

Uçak bileti geri iade edilir mi?

Biletinizin iadesi tarafımızdan talep edildiği tarihten itibaren, havayolu ile bağlantıya geçilecek olup, gelecek olan iade tutarı, ödeme yaptığınız kredi veya bankamatik kartına (yapılan işleme göre taksit veya tek çekim olarak) iade edilecektir.

Uçak bileti nasıl iptal edilir Türk Hava Yolları?

NOT: Türk Hava Yolları uçak bileti iptali işlemleriniz için 4 'u arayabilirsiniz. Türk Hava Yolları, uçak bilet iptal ve değişiklik işlemlerini aldığınız biletin sınıfına göre ayrı olarak işlem yapmaktadır.